Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet megcsinálni a...

Mikor lehet megcsinálni a tesztet? Ha most megvan a menszeszem akkor lehet, vagy várjam meg, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor rá hány napra csináljam?
2007. okt. 12. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az első alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsőt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!
2007. okt. 12. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Ha megjött, miért akarsz tesztet csinálni? Valami nem úgy zajlik, ahogy szokott? Ha valami okból úgy érzed, hogy mégis terhes vagy, szerintem várd meg, míg elmúlik, és utána csinálj tesztet.
2007. okt. 12. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges tesztelni ilyen esetben, nagy a valószínűsége, hogy negatív lesz az eredmény (99%).
2007. okt. 12. 15:25
 4/5 anonim válasza:

Mikor? :)

Ha késik a menszeszed, rá 1-2 hétre!!

2007. okt. 12. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy használj tampont,tök felesleges addig tesztelni mig vérzel!Ezzel ráérsz ha elmúlik a vérzés.
2007. okt. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!