Kedves 9es koszonom!
8-as válaszoló,orulok hogy pozitívat teszteltel (gondolom az volt a celod h ezt elujsagolhasd)!Nekem is volt mar nagyon erős 2csikos tesztem,tudom milyen az!(több gyermekem van mar akikkel volt ilyen)
Nem tudom pontosan mire nem varom,mert az előző vérzésem kicsit ossze vissza volt,es rövidebb is egy gyulladás miatt.Kb 22 napon lehetek es 24-25napos ciklusaim vannak.Azert teszteltem mert volt 1olyan tünet,amit eddig csak terhesen éreztem.Mikor elakadtam dobni a tesztet es ránézem,látni véltem meg egy vonalat..koszonom a válaszokat!
én is látom a második csíkot :)
drukkolok :)
Jaj,ne haragudj már! Esküszöm nem akartalak megbántani! Egy 4éves kisfiam van,akkor teszteltem azt az említett 2 egyforma csíkosat! Egy másik alkalommal pedig egy ilyen tesztem volt mint a tiéd és nekem az negatív volt,az is maradt.
Szorítok,h.babád legyen,én semmivel nem akartam dicsekedni,és most nagyon bánt amit,ahogy írtam! Ne haragudj még egyszer!!! Remélem tényleg pozi a teszted,írj majd!:-)
Jaj, hát ez már gyönyörű pozitív:)
Tudtam én, hatalmas gratula:)
9-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!