Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet? Mikor...

Megnéznétek a görbémet? Mikor lesz ovum? Nem érte miért nem áll be, hogy minden hónapban ugyanakkor legyen a tüszőrepedés?

Figyelt kérdés

Eddig minden hónapban 15-16. napon full + volt az ovuteszt, most meg még semmi, csak nagyon sok tojásfehérjés folyás. Se ovufájdalom, ami mindig nagyon erős..se semmi. Kivagyok teljesen. Ez az első clostymentes hónapom. 3 hónapig szedtem.

[link]

2009. dec. 12. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Még nem volt. ez jól látszik.

tesztelj továbbra is, de ha a hő megindul felfelé, akkor megvolt az ovud. kitartás!!!

2009. dec. 12. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem most lesz ovud, mondjuk holnap, ha az előző ciklusodat nézem, hisz az is 32napos volt, tehát ovu a 18.nap körül...ez csak az én véleményem...
2009. dec. 12. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
de akkor már + lett volna ma az ovuteszt nem?
2009. dec. 12. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
holnap lesz plusz, vagy később, a tested nem óra, nem tudod beállitani, hat rá minden nyavalya, stressz, kimerültség, időjárás...ezenkivül egészséges nők életében is előfordulnak anovulatorikus ciklusok, reméljük, ez most nem az lesz...persze olyan is van, hogy a teszt negativ, mégis megtörténik a tüszőrepedés...szóval bármi lehet, tessék türelmesnek lenni:)
2009. dec. 12. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az előző írta.

Nekem mindig a 19. napon volt, mondjuk, sosem bíztam magam erre és hőmérővel ellenőriztem magam.

Erre legutóbb a 25. napon volt!!!

Hogy miért? Azt csak a Jóisten tudja, vagy még ő sem :(

2009. dec. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!