Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a ciklusom 9....

Ma vagyok a ciklusom 9. napján. Eddig minden hónapban a 11. napon volt + az ovu tesztem, tehát elméletileg csütörtökön lesz pozitív újra. Szerdán és pénteken tudunk szeretkezni. Jó időben leszünk együtt?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Hat hónapja próbálkozunk, szeretnénk már babát!
2008. júl. 22. 07:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor mindent bele!!!!Esélyed van!Ha +a teszt,még 3nap együttlét.A +teszttől 24-36ó a peteérés.A sperma is elél még talán 1-2 napot.Az idö tökéletes!!!Mindent bele.szorítok
2008. júl. 22. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:

En is ma vagyok a 9.napon!!! :D

Akkor mikor kell egyutt lenni legalabb? A 11. naptol kezdve minden nap?

2008. júl. 22. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha neked is peteérésed van,akkor máris.tejszerü folyás is jelezheti az érést.vagy ovi teszt!Ha az van akkor min.3 nap!
2008. júl. 22. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem összejön a babuci!
2008. júl. 22. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Elozo valaszolonak (kerdezo kommentje elotti):

Nekem meg nincs kremes folyasom. Tegnap volt este egy kis vizes, meg is lepodtem, de hamar elmult. Ez vajon mi lehetett? Mindegy, ma veszek ovulacios tesztet.

2008. júl. 22. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ált.pet.ér.előtt jelentkezik.1-2 nap és krémes lesz.vegyél ovi tesztet az megmutatja.Ha a teszt és a controll csík egyf.akkor aktuális az érés.Vedd meg minél hamarabb le ne csússz aovul.csúcsról:sok sikert!!!
2008. júl. 22. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!