Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítsek kérlek! Normális...

Segítsek kérlek! Normális válaszokat irjatok csak! :ss bővebben lent. Lehet rolla szó?

Figyelt kérdés
másfél honapja veszítettem el az akkori barátommal a szűzességem és nem védekeztünk de időben kihuzta, vele 1x voltam együt, utánna pár dolog miatt kidobtam és lassan 1 honapja van egy barátom akivel már 5-6x lefeküdtem és vele se védekeztem mivel mindig hirtelen jött a dolog amikor épp kettesben voltunk egymásnál. 1 hete feküdtem le vele utoljára. észre vette hogy mássabb vagyok külsőre és az első kérdése az volt hogy "meghiztál hogy ekkora a hasad" én meg nem mondtam rá semit, de énis már észre vettem hogy nagyobb és mostanába többet eszem, anno is sokat ettem de már 1-1.5 éve kevesebbet eszem és most hirtelen megint...szoba jöhet esetleg terhesség? ha igen akkor a mostani sráctol vagy aki elötte volt? kérlek segitsetek és normális segitő válaszokat adjatok! ( bocsi a helyes írásért)
2014. febr. 28. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól mert " hirtelen dolog" még lehet védekezni. Szerintem az emberek többsége nem úgy ébred reggelente,hogy előre jól megtervezi előre,mikor fog szexelni. Az óvszert bármikor elő lehet húzni vagy szedj tablettát.
2014. márc. 1. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Ès megmagyaràzzaaaaaaa :D:D:D

Ennyi èsszel remèlem nem szaporodsz....felelőtlen buta kis csitri vagy.....halovàny fogalmad sincs az èletről, csak kefèlsz orrba szájba.....megérett a vilàg a pusztulásra.....

2014. márc. 1. 08:49
 13/15 A kérdező kommentje:
En nem vagyok tiniribi ;) ne tevesszel veluk ossze....baratom van vele lefekszem ennyi...ez nem k*rv*sag
2014. márc. 1. 08:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak szimplán idióta vagy. 18 évesen lehetne több eszed. Szexelni tudsz, de gondolkozni nem. Majd ha ott fekszel az abortuszodon, vagy 35 ezerből neveled a gyereked, eszedbe jut, hogy mégse olyan hirtelen dolog az, hogy szétdobom a lábam....
2014. márc. 1. 10:34
 15/15 anonim ***** válasza:

És ha hirtelen le tudsz feküdni vele, akkor hirtelen miért nem jut ezsedbe, hogy ez mivel jár?? Volt biológia órád, megtanítottak olvasni is... tájékozódj és védekezz!!!

Amúgy nem hiszem, hogy terhes vagy, ha azóta már 2x is menstruáltál. De csinálj egy tesztet, vagy menj el az sztk-ba, az ingyenes.

2014. márc. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!