Dec.17-18 körülre ki nem várja? Hogy érzitek, sikerülhetett? Görbék?
Én 20-kára nem várom.
Tüneteim nagyon fáj mind két mellem,már lassan három napja,és állandoan ennék!!
Amugy is szokott fájni,de a menzi elött pár nappal szokott,de ennire nem!!
Drukkolok!!
Majd ird meg az eredményt
Köszi Lányok,hogy írtok!:)
Tünetek?Hmmm....az van,de nem tudom eldönteni,hogy terhességi vagy pms...
Melleim pé után keztek fájni,előtte való hónapokban vagy nem fájtak,vagy csak 1-2 nappal mensi előtt.Most meg már bedurrantak is,és ráadásul le is vettem a melltartómat,mert még jobban fájt.Most sport meliben vagyok.
Pisilni sűrűn járok,de mondta a doki,ha sűrűn kezdek majd mnni pisilni,az attól van,hogy előre hajló méhem van,a vérbőség okozhatja.
Az alhasam puffadt,de nem vészes.
Örökké aludnék!!!!Most is az előbb keltem fel,nem bírtam fent maradni...
És ami még elgondolkodtat:ma vagyok a 9-ik dpo-n,2 pici barnás pötty lett a bugyimon.(Gondolom barna,mert piros bugyesz volt rajtam,és kimostam de alig akart kijönni).
Én ezeket a tüneteket nem képzelem be,inkább pms tünetként nyilánítom---ami sosem volt:)
Vagy ráfogom a hormonokra--amivel nincs gondom:)
Csütörtökön tesztelek egyet,reggeli elsőből.
Ja 3-ik napja a biztonság kedvéért a doki írt ki Duphastont.Állítólag erősíti a méhnyálkahártyát,és nem esik le a progiszint.Most szedem először,emélem segíteni fog!
5-ik hónapja próbálkozunk.
Karácsonyra én gólyát kérek ajándékba--vagy előtte egy héttel!!:)
Szia! Én 16-ra nem várom! És egyelőre nincs tünetem, csak egy picit a mellbimbóm érzékeny! NAgyon remélem, hogy most sikerült, mert már megbolondulok egy piciért!
itt a görbém! elég fura:
Szia!
Én 15-re nem várom.
Mivel nekem egyértelmű tüneteim voltak, szombaton csináltam egy 10-es erősségű tesztet, ami pozitív lett.
A mellfájdalom peteérés után 2 nappal jelentkezett, és a melltartót én sem tudom elviselni.
A fáradékonyság is jelentkezett.
És undor bizonyos dolgoktól (szőr, paprika,kenőmájas, stb.)
És hétfő óta hánytam, bár a tegnapi nap már nem.
Lehet, hogy inkább a bronchitis miatt volt a hányás.
Szóval én drukkolok neked, hogy baba legyen, mert a tünetek arra is utalhatnak.
JAAAJ DE JÓÓ!
Gratulálok Neked kedves Kismama!!!!(utolsó válaszolónak)
Milyen tesztet használtál?Hanyadik dpo-n teszteltél?
Köszi,ha megírod.
10-es erősségű Walentin tesztet használtam, a peteérést követő 12.napon, de a peteérés előtt 3 nappal voltunk együtt.
Ha biztosra akarsz menni, akkor tudom nagyon nehéz, de várd ki az esedékes nemvárt mensi időpontját.
Sajnos a görbékhez nem értek, de szerintem volt elég 18-as jó időben. Bár az utolsó hőmérsékletesés nem tudom, hogy normális-e.
Remélem neked is összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!