Embrio transzfer után ti mit éreztetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom,h mennyire baj,de menstruácíós görcseim vannak időközönként.Kezdek aggódni....2014. febr. 27. 15:59
1/10 anonim válasza:
AZ teljesen normális. Amíg nem vérzel nincs gond.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.ezekszerint normális érzés.ez a 4. transzferem és ilyet még nem éreztem soha.Nem szoktam figyelni magam csak félek ettől a megjön érzéstől.
2014. febr. 27. 18:55
3/10 anonim válasza:
Nekem is a 4. transzfernél volt ilyen, le is tettem róla. Mivel volt itthon teszt megcsináltam, hogy ne kelljen kidobni. Teljes sokkot kaptam mikor pozitív lett. Lassan 3 éve lesz az eredménye.
4/10 A kérdező kommentje:
gratulálok kedves utolsó.Én csak attól félek h nehogy megjöjjön ilyen korán folyamatosan érzem.Et+3.napon vagyok még csak.3babát kaptam vissza és meg AHA-ztuk mind a 3 embriot.
2014. febr. 27. 19:15
6/10 A kérdező kommentje:
3naposakat.A biologus azt mondta h ma este 8-ig befejeződik a beágyaződás.
2014. febr. 27. 20:40
7/10 anonim válasza:
Tehát ma 6 naposak. hát akkor még egyáltalán nem biztos, hogy befejeződik, sőt.
8/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom majd kiderül.Az elözőnél is 3naposat(fagyibabák voltak) kaptam vissza akkor 2-t.et+6.tól pozi volt a tesztem,csak sajnos megszakadt valami miatt.
2014. febr. 27. 21:23
9/10 anonim válasza:
Ovitrellt nem kellett szúrnod?
Drukkolok. Nehéz ez. De legalább van mit beültetni. Nekem 8 lombikom volt, ebből összesen egyetlen egyszer jutott el egy darab sejt a blasztoig, abból van a fiunk.
10/10 A kérdező kommentje:
de kellett,nekem az 9nap alatt kiürül,majd csinálok ellenőrző tesztet.
2014. febr. 27. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!