Létezik olyan természetes szer, ami a méhnyálkahártya vastagságát növeli? Ebben a hónapban csak 6 mm volt a 14. ciklusnapon. Vagy rosszul tudom, hogy ebben az időben már vastagabbnak kellene lennie?
Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 20:52
1/4 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján, kb. 10 mm a ciklus közepén, legalábbis nekem egy vizsgálat alkalmával ennyi volt. De embere válogatja. Úgy tudom, hogy a beágyazódáshoz legalább 10 mm kell, de az max. a ciklus végén történik, és addig simán megduplázódhat a nyálkahártyád. A helyedben elmennék dokihoz a ciklus végén is, és ellenőriztetném, hogy mi a helyzet. Az orosod mit mond(ott)?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az orvosom semmit nem mondott, hiába kérdeztem. A következő hónaptól dupla adag Clostit írt fel. Úgy tudom ennek a gyógyszernek van ilyen mellékhatása, hogy lerontja a mnyh-át. Ebben a hónapban nem szedtem semmit és a 14. napon volt egy 21mm-es tüszőm, a ciklus második fele is 14 napos. Nem értem ezt még stimulálni kell, ez így nem jó?
2008. júl. 22. 06:52
3/4 anonim válasza:
Szia! A méhnyálkahártya megvastagodását elősegíti a palástfű tea, ráadásul a terhesség ideje alatt is ajánlatos a belőle készült teát naponta 2-szer inni, mert megelőzhető vele a vetélés és a koraszülés is.
A méh nyálkahártyája 12-15 mm vastagság esetén megfelelő, de 8 mm felett már megtapadhat a "baba". :)
Remélem tudtam segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
:)))
2008. júl. 22. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!