Segítene valaki pg53mal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jónás naptár szerinti napokon páfrányt mutatott, majd 3 napig semmi. Ma reggel megint durván páfrányos volt. Most akkor megint érdemes próbálkozni vagy mit jelent?2014. febr. 26. 09:23
1/4 anonim válasza:
Sajnos az ovu mikroszkóp nem túl megbízható találmány! Én az tudnám javasolni, más módszerrel is próbáld a pédet belőni! Az én dokim szerint a termékeny nyák és az ovuteszt a legmegbízhatóbb módszer.
2/4 anonim válasza:
egyáltalán nem megbizható, nekem 2 hetente volt párfrány abban az idöben amikor 9 hónapig sem menstruációm sem peteérésem nem volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma van a 9. Dpo-m. Reggel megint ellepték a páfrányok a mikroszkópot. Nincs semmi tüneten, talán álmosság, kedv ingadozás ill. mintha a méhmn nagyobb lenne. Reménykedhetek h baba lesz?
2014. márc. 4. 23:12
4/4 anonim válasza:
a korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. tehát bármelyiktöl lehet. mivel voltatok együtt igy lehet de biztosat ezek alapján nem lehet mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!