Mi az, hogy ritkán sikerül valakinek 1 ciklus alatt terhesnek maradnia?
Figyelt kérdés
Ezt írta valaki válasznak.2007. okt. 11. 20:59
1/5 anonim válasza:
Egy cklus,a 28 napos idöszak,amikor kb.a 28.napon megjön a menstruáció.Tényleg ritka,hogy valakinek sikerül elsöre teherbe esnie.Nekünk egy e´vre volt szükség.
2/5 anonim válasza:
Nekünk viszont elsőre sikerült! A barátnőmnek is!
3/5 anonim válasza:
A 2.válaszolónak.
akkor te a szerencsésebbek közé tartozol meg a barátnöd is.Sajnos sok nönek soka´ra sikerül teherbe esnie.
4/5 anonim válasza:
Bevallom, én sem értem, hogy mire gondolt az, aki ezt íra neked. Nem igazán egyértelmű. Mert más teherve esni és terhesnek maradni..
Na mindegy, ha a teherbe esésre gondoltál, akkor igen, nekem is van nem is egy ismerősöm, akinek elősre sikerült, de sajna olyan is bőven, akinek nagyon sok idő-évek-kellettek.
Nekem 4 hónap alatt sikerült.
Drukkolok:-)
5/5 anonim válasza:
A 2.válaszolonak Gratula Ez igen mi 7 honapja probálkozunk. EDigg ugy néz ki hogy :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!