Megvolt a peteérés és a tüszőrepedés? (ovuteszt képek)
Szerintetek megvolt a peteérésem, elég erős a csík az ovuteszten? És utána az már negatínak számít, akkor valószínű, hogy a tüszőrepedés is megvolt? Sorban jönnek egymás után felülről. Az utolsó ovuteszttel egyidejűleg aznap volt a tojásfehérjés nyákomban egy hajszálni vér.
Sziasztok! Visszajottem elmeselni a jó hirt, pozitív lett a terhességi tesztem :) pár napja kellett volna megjonnie, de nem jött :) (kop-kop) 28-an megyek dokihoz akkor már majdnem 7 hetes leszek :) majd jelentkezem és mindenkinek szurkolok aki babat szeretne!
:)
3-as, 5-ös vagyok.
Szívből gratulálok a babához!
Kíváncsian várom a visszajelzésedet a doki után ;)
Most én is nagyon örülök, mert nekem is pozitív lett a tesztem...erről még csak a Párom tud :)
Minden jót Nektek!
Kedves utolsó :)
Február 3-an volt az utolsó mensim időpontja, és A6 orvosok a terhesseget az utolsó mensi első napjától számítják. Vagyis március 6-ra vártam volna, akkor már javában 4 hetes voltam :) Voltam ultrahangon pénteken, akkor voltam 7+4 hetes, de ugye pár napot csúszott a peteeresem így a baba pár nappal fiatalabb az uh szerint. :)
Szia!
Hu ez már majd’ 10 éves kérdésem :)
Sajnos nem emlékszem már, nekem is sok új/régi elfeledett információt olvastam a saját soraimban is :)
Sok sikert neked a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!