Akkor nagyobb rá az esély, hogy terhes vagyok, mert a
tesztemet hajnalban csináltam, és reggel vettem észre,
hogy pozitív?
Azon tesztek alapján, amiket én csináltam, azokra mind rá volt írva, hogy kb. 5-10 perc után nézd meg az eredményt különben csalhat (mindkét irányba).
Nem tudom, hogy te milyen fajtát használtál, de érdemes a használati útmutatóban ezt megnézni. Minden esetre két pozitív gyanús teszt és az elmaradt menses elég okot ad arra, hogy ellátogass az orvosodhoz!
Én azonban még nem innék előre a medve bőrére, szóval, ne haragudj, hogy nem gratulálok!
Kérlek, majd mindenképpen írj, hogy mi a helyzet!
Kívánom a számodra legjobb eredményt!
Brigi
2009. dec. 11. 12:52
Én az összes pozitív eredményemet megtartottam emlékbe. Máig látszik mindegyiken a második csík. Szóval ha időn belül jött ki, akkor az bizony pozitív, úgyhogy gratulálok! :-) PLáne, ha a második teszt erősebb lett, mint az első.
2009. dec. 11. 12:54
3/12 A kérdező kommentje:
Igen erősebb és már kb. 6 napja csináltam a másodikat és még mindig látszik a két csík! Holnap mindenesetre veszek mégegyet, de annak már nagyon erősnek kellene lennie!
Hamis pozitív teszt nincs! Bármennyi idő múlva jött is ki a csík, az bizony csak HCG hormontól lehet. Szóval szerintem van ott baba, csak lehet, hogy még alacsony volt a hormonszint.
Írd meg, mi volt a holnapi teszt eredménye!
2009. dec. 11. 14:00
Az utolsó válaszolónak:de sajnos van.Én játram már igy,de sajnos nem lett belőle semmi.És nem szellemcsik volt,mert ugyanolyan szine volt a 2.csiknak is.De szerintem a kérdés feltevőjének Gartulálhatok!!!!
2009. dec. 11. 14:10
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, holnap reggel csinálok tesztet!
Sajnos nekem is volt már téves pozi tesztem, pedig teljesen szabályosan csináltam, első pisiből és szinte azonnal megjelent rajta a másodi csík is, bőven 5 percen belül! Másnap mentem dokihoz, aki semmit nem látott uh-val, és azonnal beküldött a kórházba a nagyobb felbontású uh-ra, h nézzék meg, h nem méhen kívüli-e. Nem találtak semmit. Akkor mondták nekem a kórházban (ahol amúgy csináltak újra tesztet ami negatív lett), hogy a háziteszteket nem tekintik megbízhatónak egyik irányban sem. :(
2009. dec. 11. 16:12
csináltál ma reggel tesztet? Megírnád?
2009. dec. 12. 14:50
9/12 A kérdező kommentje:
Csak most jutottam net közelbe! Igen, pozi lett, ugyhogy jövőhét hétfőn megyek uh-ra bejelentkeztem! :D:D
2009. dec. 14. 14:20
Kapcsolódó kérdések: