Mivel lehetne megszüntetni a menstruáció előtti barnázást?
Nekem sem sikerült még... Pedig szerintem már mindent végig próbáltam. VAn is, ami ideig-óráig hat, de hosszútávon még semmi... :(
Most is 3 napja maszatolok, ma fog megjönni. Bár jobb lenne, ha nem, dehát a barnázás nem erre utal.
Nekem is volt, azt hittem, hogy progeszteron hiányom van és azért nem jön össze a baba. Aztán kiderült, hogy az égvilágon semmi köze nincs az egésznek a hormonhiányhoz azóta már 11+3 hetes kismama vagyok.
Lehet, hogy érdemes lenne elmenned egy endokrinológushoz hogy megbizonyosodj arról, hogy nálad nincs gond.
Off: ugyanez a gondom, folyik a 3-as kezelés, normális ciklus sehol, csak szinte folyamatos barnázás...
A hasznos tippeket én is szívesen olvasnám!
Üdv a klubban.
Tök normális minden értékem, volt méhszájsebem, azt is lekezelték, így rövidült a barnázás, szedtem Bromot is, de még mindig van.
Nálad írtad hogy PCOS és IR is van. Ott viszont a magas prolaktin okozhatja a barnázást.
Sziasztok! Nekem tavalyi missed ab műtét után totál felborult a ciklusom, hol 24 napra jött meg, hol 29-re, és 3-4 napokat barnáztam előtte. Elkezdtem inni a cickafark teát (a vérzés elmúltától kb. peteérésig), ciklus második felében pedig palástfüvet. Nagyon erősen véreztem, ezért a menstruációs napokon meg pásztortáskát. A teázás elkezdése után már a második hónapban éreztem a hatást, a ciklusom beállt 28 napra, és 1 napot barnáztam csak előtte. A 3. hónapra a vérzés ereje is mérséklődött.
Mondjuk babát is szeretnék, szóval azért is ittam a teákat.
Cickafark=peteérést javítja,ciklust rendezi. Palástfű=beágyazódást, megtartást segíti, felkészít az anyaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!