Tudnátok nekem segíteni? Csak jövőhéten tudok nőgyógyászhoz menni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy múlt hónapban,rendesen megjött a mensim,még is furcsát érzek.Jelenleg 6nap múlva lesz esedékes a mensim.Egy jó pár napja észre vettem,hogy nagyon sűrűn járok pisilni,és van,hogy reggel tök korán felkelek pisilés miatt,ami eddig sosem volt jellemző.A hangulatom iszonyat módon változik és folyamatosan a salátaleveles szendvicset kívánom és a sütiket,pedig sosem voltam édes szájú.azon kívül még érzékenyek a melleim,de ez nem meglepő nálam mensi előtt...kicsit utána néztem a terhesség jeleinek és ott olyat találtam,hogy pigmentálódott vonal a köldök és a fanszőrzet között...nos,én látok vonalat.vagy az mindenkinek van?illetve nagyon sűrűn szurkál az alhasam,és könnyen elfáradok még egy szimpla mosogatásban is.nincs gyermekem,ezért még tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban.viszont van több ismerősöm,aki mensizett az első három hónapban,babával a pocakjában.. Csak jövőhéten tudok dokihoz menni...válaszotokat előre is köszönöm!!2014. febr. 21. 14:39
1/8 anonim válasza:
Kérlek mondd már meg miért nem veszel egy tesztet?
2/8 anonim válasza:
Tégy egy rövid sétát a legközelebbi drogériába és vegyél egy tesztet, ha elmész a dokihoz meg fogja kérdezni, hogy mi lett a teszt eredménye, ráadásul te is megtudod rögtön, hogy mi a helyzet.
És baromi ritka, akinek megjön terhesség alatt.
3/8 A kérdező kommentje:
Itt a kép a csíkomról.Akár milyen hihetetlen,de sajnos most pár száz forintot sem tudok kiadni rá,nemrég rúgtak ki létszámleépítés miatt... :/
2014. febr. 21. 14:57
4/8 anonim válasza:
Nekem terhesség előtt is megvolt ez a bizonyos csík. Remélem még nem akartok babát, ha tesztre sem futja.
5/8 anonim válasza:
szerintem ezeket más is okozhatja, nem feltétlenül terhesség. Ha megvolt, akkor egyébként is korai lenne terhességi tünetnek (és a teszt is nagyon korai lenne) max. beágyazódást érezhetsz. Lehet egyébként okod tartani ettől? Voltatok együtt az utolsó mensi óta?
6/8 A kérdező kommentje:
16.-án voltunk együtt,viszont,az még nem hiszem,hogy beágyazódna...egyébként szettünk volna,viszont most tényleg nem jönne jókor...eddig semmi gond nem volt az anyagiakkal,sőt...mos viszont hirtelen minden össze omlott..
2014. febr. 21. 15:07
7/8 anonim válasza:
akkor nem vagy terhes szerintem. ha nem jön meg max tesztelj egy hét múlva ha továbbra is érzel tüneteket.
8/8 anonim válasza:
nekem is megvan ez a csíkom, nem vagyok terhes. pedig állítólag akinek nagyon fehér a bőre (én), annak még terhesség alatt is kisebb eséllyel jön ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!