Szerintetek ez a terhességi teszt halvány pozitív? Vagy teljesen negatív? Mi a véleményetek a tesztről? Több képet töltöttem fel.
ttp://kepfeltoltes.hu/view/140220/1038784757image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kedves kérdező!
Én nem szerettem volna Veled bunkó lenni,de ne képzeld oda azt a második csíkot mert szerintem és a többiek szerint sincs ott!És ha jobban körülnézel a válaszok között nem én voltam a legbunkóbb,de ha Te így véled,elnézést kérek és sok sikert a babához!
"
Kedves 7/8,remélem neked valami más veri ki a szemed :O ritka bunkó egy stílusban írsz.Vissza fogod ezt kapni még az életben!"
Mi azon a bunkó, hogy azt írtam az ÉN szememet kiveri, hogy negatív a teszted! Nincs benne moderálást igénylő szó, nincs benne személyeskedés irányodban, hiszen a saját szememről írtam...
A másik dolog meg, annyira jó mikor az ilyen "csak ő látja" tesztesek idejönnek háborogni, hogy de pedig ő látja, és aztán a többi a hü.lye, aki nem lát rajta semmit...persze, mert nincs is rajta semmi! Vagy ha véletlenül van is a teszten valami, az a gépen fényképről nem látszik!
Szerintem kulturáltabban is lehet fogalmazni.
Tehát kiverés nélkül.
Na persze kinek mi. Köszike!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!