Ha a menzesz után leszek együtt a párommal a peteérésig, akkor lányom lesz?
Én is olvastam erről amit a Kérdező ír.
Mi anno azt hittük, hogy sikertelen lesz a hónapunk. Sajnos a férjem elutazott, így peteérés előtt 5 nappal, illetve utána 2 nappal tudtunk csak együtt lenni.
meglepő módon pozitívat teszteltem abban a hónapban, és biztos vagyok benne, hogy a peteérés utáni második napi akciónk volt a nyerő.
Eszerint az elmélet szerint kisfiúnk kell hogy legyen.
Hát ez nem így van. A héten voltunk 4D-s uh-on, amin határozottan láttuk, hogy kislányunk lesz.
Hát ez nem ettől függ.
Kevés bizonyosság van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Amit lehet tudni, hogy a "fiús" hímivarsejtek gyorsabbak, ám rövidebb élettartamúak, míg a "lányosok" kicsit lassabbak, de hosszabb ideig élnek.
Ennek értelmében ha a peteérés előtt együtt vagytok 2-3 nappal, akkor valószínűbb a lány, míg ha a petesejt kibukkanása után közvetlenül vagytok együtt, akkor a fiú az esélyesebb.
Csak hát ez úgy van "kitalálva", hogy nem lehet pontosan belőni, mikor van peteérés, főleg nem, hogy mikor vagyunk mondjuk 2-3 nappal előtte.
Aztán épp nemrég beszélgettünk erről egy genetikus ismerősömmel. Ő azt mondta, hogy lehetnek olyan tényezők is, amiket nem ismerünk, pl. hogy egyes nők petesejtjei, csak az egyik típusú hímivarsejtet képesek "befogadni"...
Szóval lehet próbálkozni mindenfélével, de befolyásolni természetes úton kevéssé lehet. És szerintem ez így van jól! (Itt van persze a mesterséges megtermékenyítés, ahol már tudják a nemeket is meghatározni, de én ezt nem tartom túl jó dolognak)
Két lány anyukája :o)
Ez butaság!!!!!!!!!!!
A párod x kromoszómája lesz a domináns akkor lesz lányod.Máskülönben fiú.
Nekünk lányunk van,22 hónapos,most fiút várunk.
Kedves 2.
Nálad épp beigazolódott az elmélet, ugyanis a hímivarsejtek max. 5 napig éldegélnek, a petesejt élete viszonzt igen rövid, 12-24 óra, és ha nem jön a "katona", akkor neki annyi.
Tehát az 5 nappal előtti együttlétből lett a lányotok :o)
Nekünk is így volt, 3 nappal előtte voltunk együtt...
Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy a genetika határoz meg mindent...mármint a férfié meg azt is mondják, hogy a férfi családja is. Ha náluk sok volt a fiú vagy lány, akkor arra lehet nagyobb esély. De ez is csak esély. 100%-ra semmi sem biztos. Én orvosokat is ismerek, akik fiút vagy lányt szerettek volna és orvos léttükre bánatukban bedőltek mindennek, mégsem jött össze, amit akartak. Én azt mondom, hogy a legjobb a sorsra bízni és azt kapni, ami el van rendelve. Ált. azoknak nem jön össze, amit akarnak, akik nagyon görcsösen akarják.
Első.
Második vagyok. Biztos, hogy nem a pé előtti együttlétből lett, mert igaz, hogy együttlét volt, de nem az igazi.......értitek mire gondolok :-)
A pém a 21. napon volt, és a babám a méretei alapján másfél héttel kisebb vele egy korú társainál. Ez mégjobban igazolja azt, hogy mikor is fogant :-)
Hát lehet, hogy korlátolt vagyok, mert én nem értem mire gondolsz.
Az hogy volt-e orgazmusod, vagy sem, baba szempontból nem számít, ha meg "nem élvezett beléd" a párod, akkor az babaprojekt szempontjából nem számít együttlétnek.
És ha a két nappal utána való együttlétből lett a baba (az akkor sem volt 24 óránál több, mert mint írtam, nem tudni pontosan, mikor van ovuláció, kivéve ha rákötöd magad egy ultrahangos gépre, de gondolom ez nem volt Nálad se), akkor viszont erősíted a szabályt. :o)
De eltértünk a kérdéstől eléggé, szóval bocs, nem lesz több biológia óra (egy biológus felesége)
harmadik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!