Szeptember 30-án kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak 4 napra rá jött meg egy fél napra. Van ilyen? Vagy reménykedjek, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
rá négy napra volt egy fél napos enyhe vérzésem. Azóta nem vagyok jól , émelygek, fájnak a melleim stb. TEgnap vettem egy teszet de csak este tudtam megcsinálni az negatív lett, viszont már elviekben 6 hetes terhes lennék. Lehet, hogy a keddi félnapos vérzés rendes menszesz volt csak ilyen rövid, vagy reménykedhetem hogy a teszt nem volt jó és babát várok?2007. okt. 11. 13:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem mikor kimaradt a mensesem, szeptember 26.-án, október 1.-én csinált tesztem pozitív lett. Nekem semmilyen vérzésem nem volt. Szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is negatív akkor menj el orvoshoz, ha úgy érzed, hogy terhes vagy. Hátha....
2/2 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy terhes vagy. Vegyél még egy tesztet, de most a reggeli első vizeletből csináld, esetleg a nődokiddal is konzultálhatsz. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!