Normális hogy nincsenek tüneteim? Lehet hogy még sincs baba?
Figyelt kérdés
Van két erős pozitív tesztem. Azonban semmi terhességi tünetet nem tapasztalok és ez ijesztő. Persze van néha, nagyon ritkán egy kis émelygés, de egyáltalán nem súlyos. 14.-re nem vártam, nem is jött meg, aznap reggel már szép pozitívat teszteltem, azóta pedig csak erősödött. De zavar hogy semmi tünetem nincs, kezdek arra gondolni hogy talán még sincs baba :( Amit észrevettem hogy néha úgy "fáj" a hasam mint mensikor szokott. Attól is félek hogy végül megjön. :( Volt esetleg valaki így?2014. febr. 17. 12:49
1/7 anonim válasza:
Normális, hogy még nincs. Az is normális, ha teljesen kimarad az émelygős-hányingeres időszak.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy normális. Nekem az első babámnál semmi tünetem nem volt, 8 hetes terhes voltam mikor kiderült. Álom terhesség volt, semmi tünetem nem volt. most a második babát várom, 5 hetes vagyok, de már néha néha hányingerem van, és szurkál a hasam. Ne aggódj, ha a teszt pozitív akkor baba van a dologban, a tünetek meg majd jönnek....vagy nem, nem vagyunk egyformák! Boldog babavárást!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!! :)
Gratulálok!!!! Én is 5 hetes vagyok! :) Voltál már orvosnál? :)
2014. febr. 17. 13:03
4/7 anonim válasza:
Én 10+3 hetes vagyok és semmi tünetem nincs, nincsenek rosszullétek, a hasam még nem nő, nem híztam szóval ennek csak örülni kell. Hidd el nem lenne jó a wc kagylót átölelve a gyomrod tartalmát folyton oda öklendezned. Boldog babavárást. Ja és orvoshoz majd csak 2 hét múlva menj, addigra már a régi sztk-s gépeken is jól látható a szívhang.
5/7 anonim válasza:
Pozitív terhességi teszteknél még csak az volt a tünetem, hogy kimaradt a vérzésem és érzékenyebbek voltak a melleim és ennyi.
Aztán a 7. héttől kezdve jött a többi. Émelygés, hányinger, hányás, fáradtság. Szóval ne aggódj, lehet hogy 2 hét múlva az ágyból sem tudsz kikelni, olyan rosszul leszel, vagy nem is lesznek tüneteid, mert nem mindenkinek vannak.
Amúgy gratulálok!:)
6/7 anonim válasza:
Nekem nem volt tünetem egész terhességem alatt.
7/7 lcs válasza:
nekem két gyerkőcöm van, és egyiknél sem volt semmilyen tünetem az elején, nekem is csak olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Utána is csak pici émelygés volt reggelente, de az is csak olyan 12-13.hétig, semmi egyéb.:) Ha pozitív a teszt, akkor szinte 100% hogy terhes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!