Babaprojekt alatt forró fürdő?
Azt tudom, hogy terhesség alatt, se az ülő fürdő, de pláne a forró zuhany fürdő tilos.De mivan a próbálkozós időszak alatt?Imádok forró zuhany alatt állni.Vajon ez baj.És még egy kérdés.A ciklus egész ideje alatt együtt lehet lenni.Úgy értem a pé után is, meg a nem várt elött is párnappal, esetleg alatta?Ha beágyazódott a baba esetleg, akkor ugye nem lehet benne kárt tenni.
Bocsi a hülye kérdésért.Csak hát halottam, hogy az első 3 hónapban is vigyázni kell.
Előre is köszi a válaszokat!
Így van. terhesség alatt a forró fürdő nem ajánlott, vetélést okozhat. Bírd ki szimpla meleg vízzel. :-) Hogy a pozitív teszt előtt okozhat-e a forró víz bármi problémát... hát, nem tudom.
A ciklus egész ideje alatt együtt lehet lenni, pé után is. Sőt, pozitív teszt után is, ha nincs panasz. Nem csak az első 3 hónapban kell vigíázni a szexszel, hanem végig. A vadabb dolgokat a gyermekágy utánra érdemes ütemezni. :-)
Neked és a párodnak különösen nem ajánlott a forró fürdő, mint írták és az egész ciklusban sem.
Sőt már előtte 3 hóval sem, mert ennyi idő alatt termelődnek kb. az aktuális petesejtek és hímivarsejtek, amelyeket a forró víz bizony meg tud tizedelni és hátráltatja a fejlődésüket.
Én szó szerint tűz forró vízben zuhanyzok,mióta az eszemet tudom.És múltkor 6 hetesen lehet ezért vetéltem el?:O
Erről még nem hallottam,de visszább fogok akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!