Mitől lehet az, hogy eddig mindig barnáztam mensi előtt már kb.3-4 nappal, most legutóbb pedig rendesen megjött? Barnázás egyáltalán nem volt se előtte, se utána. Ez szokatlan.
Szia! Én is így voltam,nekem volt hogy mensi előtt már 10 nappal barnáztam, aztán magától rendbejött a ciklusom és egy pár hónap múlva jött a baba!
9+3hetes km
Szia! Én is voltam így, volt amikor már pé után barnáztam mensiig, volt amikor egyáltalán nem. Na akkor jött össze a baba. :)
Menj el egy hormonvizsgálatra sokat segíthet. Mi is voltunk, abban a hónapban éppen minden rendben volt, és jött is a baba.
6 hetes kismami
Köszi szépen a gratulációt! :) Mindenképp említsd meg a dokinak, hogy barnázol mensi előtt, engem is ezért küldött el hormonvizsgálatra. Egyébként azt mondják, 1 évig normális a próbálkozás, ezért sem akart velem foglalkozni. Mikor mondtam neki, hogy szinte mindig barnázok, na akkor már írta is a beutalót. :) Egyébként nekünk 9 hónap próbálkozás után jött össze.
Sok sikert kívánok és mihamarabbi babásodást!
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!