Barátnőm menzesz után volt pár nappal és gumi nélkül szeretkeztünk. Nem igazán hatoltam mélyre. Nem mentem el benne,3szor játszottuk ezt el és kb 8 percig. Mennyi lehet az esély a teherbeesésére?
Sajnos ezt nem tudom megmondani konkrétan.
Az a pár nap szám szerint 5.
Még annyi,hogy az előváladékot szinte minden 3.percben
"kiprésltem" a húgycsőből és megtöröltem a péniszem.
Ha ennyi mindenre figyelsz kozben, h preselgess meg torolgess, meg h ki tudj szallni idoben, miert nem huzol inkabb egy ovszert?
Ebbol a megszakitasos modszerbol lett az a remek kisfiu a barati parnal, aki most volt egy eves.
Ti akartok talan gyereket?
Huzz gumit!
Köszi a választ!
A lovas dolog jópofa.
Egyébként akartam gumit húzni és erekció 0 abban a pillanatban.Tudom,h akkor se gumi nélkül kellene csinálni a dolgokat:S
Szeretném még megkérdezni,hogy a hüvelykúpos védekezés mennyire megbízható?
Egyébként nem akarunk gyereket.
Az abortuszhoz a szülői beleegyezés gondolom 18 év alatt kell ugye?! :S
28 naposak a ciklusai.
8-án jött meg neki és 13-án fejeződött be.
Az eset pedig 18-án történt.
:S :S :S
Én vagyok a lovas.
Nekünk a 8.-a és a 18.-a a fontos. Az mindegy hány napig menstruál. De ha sikerült érthetően megfogalmaznom, hogy kell számolni, akkor te is rájöttél, hogy nem áll túl jól a dolog. Az abortuszhoz 18 év alatt kell a szülői beleegyezés. Ne haragudj, nem tudtam mennyi idősek vagytok ezért írtam. A hüvely golyók elég megbízhatóak, különben azt feltételezem nem árulnák, csak figyelni kell a használati utasításra és pontosan be kell tartani. A gyógyszerrel egyébként mi a baj? Az óvszeres sztorit teljesen megértem. Olyan, mint bundában szoláriumozni. Van olyan fogamzásgátlási lehetőség is, amit a hüvelybe kell felhelyezni 21 napig ott van, utána levenni, ekkor van a mensi és utána újat felhelyezni. Ezt nőgyógyász írja fől. Ez egy gyürü, ami hormontartalmú, mint a gyógyszer és a nyálkahártyán át szívódik fel, kevésbé igénybevéve a szervezetet. Kényelmesebb mint a gyógyszer, nem felejti el bevenni, nem marad otthon nyaraláskor stb. Én használtam és jó volt. Nem okozott később sem gondot, hiszen amikor úgydöntöttünk, terhes is lettem. A neve Nuvaring. Egy hátránya van, nagyon drága. A tabletta olcsóbb. Ha még van kérdésed és úgy gondolod tudok segíteni, szivesen teszem, írhatsz privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!