Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy összejött a baba?...

Lehet hogy összejött a baba? Furcsa de arra utaló tünetek?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa tüneteim vannak de csak néhány utal arra hogy összejött volna a pici.Azt szeretném megtudni hogy másnak is voltak ilyen furcsa tünetei és a végén az derült ki hogy télleg babát vár?!

Fáj az alhasam mintha megakarna jönni,néha feszít húz szurkál a petefészkeimnél,megkeményedett egy picit az alhasam,mostanában minden nap minden ok nélkül néha rám jön egy kis émelygés,ami nagyon szokatlan hogy nem barnázom hanem szintiszta átlátszó,nagyon híg szinte vizes,és sok folyásom van kb egy hete.és óránként egyszerkétszer ami nekem olyan soknak tűnik járok wcre..

A termékeny napjaim kezdete elött egy nappal voltam a párommal és a termékeny napok utolsó napján.17.ére nem várom.Lehetséges hogy összejött a kisbaba?!Olyan furcsák ezek a tünetek mert általában barnázni szoktatok kismamik,ugye?!és reggelente van hányingeretek.vagy szerintetek ezek is átlagos tünetek?!

2009. dec. 9. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

15:22-es vagyok:)

Ma voltam nődokinál,aki a vérzésre annyit állapított meg,hogy leesett a hormonszintem,és azonnal felírt napi 2*1 duphastont amit 10 napig kell szednem.De ha +lesz ateszt,vissza kell mennem,mert ír mást.

Ez a bogyó hormon tartamú,és segíti a beágyazódást,vagyis a baba megtapadást.Azért véreztem,mert a leesett hormonszint miatt levált egy pici méhnyálkahártya.

A hőm 3 napja 37.De én erre nem adok.

Majd kiderül....

De azért már nyugodtabb vagyok:)

A Kedves érdezőtől megint elnézést kérek!

2009. dec. 10. 10:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Ismételten semmi baj!!:)
2009. dec. 10. 13:24
 13/13 A kérdező kommentje:
bár már én is ott tartanék hogy ennyire biztos lehetnék benne hogy babám lesz:)
2009. dec. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!