Teherbeesés szempontjából mikor célszerű együtt lenni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a nedves időszak 10-13. nap között van, ilyenkor a nyák kevés, nem nyúlós. Termékeny időszak 14-17. nap: a peteérés idején a nyák átlátszóvá, nyúlóssá válik. Most akkor mikor?2014. febr. 14. 11:37
1/10 anonim válasza:
A ciklus közepén, kétnaponta érdemes együtt lennetek.
Ha bizonytalan vagy, használj ovulációs (LH) tesztet, az megmutatja mikor van peteérésed.
Sok sikert! :)
2/10 A kérdező kommentje:
az kb. 14. nap, akkor gondolom
2014. febr. 14. 11:44
3/10 anonim válasza:
ha rendszertelenek a ciklusok, vagy a folyásból nem tudod megállapítani, akkor hőmérőzz. nekem az bevált.
4/10 anonim válasza:
Igen a 14. környékén!!!De a legjobb ha akkor vagytok együtt amikor megkívánjátok egymást!!14 hkm
5/10 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy a TE ciklusod milyen.
Ha eltér a tankönyvi 28 napostól, akkor nem az vonatkozik rá, amit írtál.
6/10 anonim válasza:
Igen ez így van ahogy az előző írta de ha 14. naptól vagytok 2 naponta együtt akkor nagy az esély!!! 14hkm
7/10 anonim válasza:
Ez se igaz, mert ha valakinek mondjuk RÖVIDEBB a ciklusa a tankönyvinél, akkor a 14. napon már rég elkésett!
8/10 anonim válasza:
Na ezért is írtam hogy akkor legyenek együtt amikor megkívánják egymást!!!!!!!!!!!14hkm :)
9/10 A kérdező kommentje:
És minden esetben van nyúlós fehér nyák (ami megkönnyiti a helyzetet), vagy minden szervezet másképpen reagál a félidőre? Van olyan gondolom, aki semmit nem érez, még a félidőt sem.
2014. febr. 16. 18:12
10/10 anonim válasza:
nyúlós átlátszó
És elvileg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!