Van itt olyan akinek szules utan rendszertelen a mestruacioja?
Figyelt kérdés
szules utan 8 hetre megjott utoljara december 23-an volt mar tobb mint 20 napja kesik tobbszor teszteltem de mind negativat2014. febr. 14. 11:12
1/2 anonim válasza:
Nekem is összevissza jött meg mindkét szülésem után. Első után be sem állt, igaz nem is szedtem rá semmit. Akkor 27 és 37 nap között ingadozott. Most a második szülés után vagyok fél évvel, már megvolt 4x, de úgy látom 28és 32 nap között ingázik még. Magától lehet most sem fog beállni.
2/2 anonim válasza:
Nekem szülés előtt is rendszertelen volt, de nagyon, meg most utána is, bár egy kicsit mintha rendeződött volna rövidebb-szabályosabb ciklusokra, de még mindig nem az igazi. Nekem is megjött már még akkor, mikor a babám 6 hetes volt, pedig igény szerint szopizott nagyon sokáig, reméltem, békénhagy még.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!