Lentre írom a kërdëst?
Figyelt kérdés
A nemvárt mensim jan.17. Egy hete nagyon szúrt a bal petefészkem, szeretkezés közben, és pisilés közben is. Mára nagyjából elmúlt. Kevés fehér folyásom van. Evés után telitettség érzet,majd hányingerem van. Mi lehet?2014. febr. 12. 19:09
1/10 A kérdező kommentje:
Létezik,hogy baba?
Holnap megyek orvoshoz,de nagyon kiváncsi Vagyok.
Volt már Valakivel esetleg ez?
2014. febr. 12. 19:11
2/10 anonim válasza:
Mármint február 17?
Vagy már majdnem egy hónapja késik?
Ha utóbbi, akkor simán lehet baba :) Nem teszteltél még?
3/10 A kérdező kommentje:
Jaj elirtam,bocsánat február. Neharagudj csak tiszta izgibe vagyok :)
2014. febr. 12. 19:33
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem akkor voltak ilyen tüneteim, amikor petefészek-gyulladásom volt. :( Azért drukkolok, hogy Nálad baba legyen a dologban.
5/10 A kérdező kommentje:
Ettől félek Énis ,és ha megkérdezhetem az mitől,és mit kezdtek vele?
2014. febr. 12. 19:41
6/10 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy izgulsz :), én szorítok!
Ha most nem is sikerült esetleg, majd kövi hónapban fog :)
7/10 A kérdező kommentje:
Hát megírom holnap :)
2014. febr. 12. 19:59
10/10 A kérdező kommentje:
Egy minimális gyulladást találtak a petefészkemen hüvelyi u.h.val. Kaptam rá hüvelyi úton alkalmazható gyógyszert.
2hét múlva kontroll, valamint nemvárt napján végezzek tesztet,mert valamit lát . Terhesség gyanúja /grav. Susp/ ez álĺt a papiron.
Köszi,hogy érdeklődtetek :) Igazán jól esik.
2014. febr. 13. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!