Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel pozitívat Valentin...

TeLány kérdése:

Ki tesztel pozitívat Valentin napon vagy utána pár nappal? Mi a te történeted?

Figyelt kérdés
Mióta vágytok babára? Hány évesek vagytok? Mi a megérzésed, sikerült?

2014. febr. 11. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na írjatok kinek mi lett mostanra??

Nekem tegnap megjött :( 4-es vagyok.

2014. febr. 15. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:

sziasztok,

én tegnap reggel teszteltem, és negatív volt. de időn túl kb 20 perccel tesztelés után mintha halványan pozitív lett volna. de hát nem akarok hinni ennek,hisz időn túl volt

ma meg reggel barnázás volt,de csak a wc papír lett olyan.

most ez lehetett a beágyazódás vagy a menses??? majd holnap kiderül...azóta nem barnáztam. A mensesem előtt szokott ilyen lenni,de akkor egész nap barnázgatás van,és most meg csak reggel volt...

R

2014. febr. 15. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Megjött

:(

R

2014. febr. 15. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:

kettes vagyok :-)

nálam semmi..még mindig nem jött meg

2014. febr. 15. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, nekem se jött még meg, de én utrogestant szedek, és még nem merem abbahagyni, hétfőn vagy kedden tesztelek még egyet, addig szedem, ha akkor is nega abba hagyom! (inszemem volt amúgy)
2014. febr. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!