Honann tudom meg, hogy mi a baj a ciklusommal? Nem jó a luteális fázisom?
Úgy gondolom, hogy a ciklusom második felében lehet valami , ami nem stimmel.
Ezt honnan deríthetem ki, hogy tényleg így van e?
Hőmérőzöm, általában 28 napos ciklusaim vannak, viszont a luteális fázisomban nem paltószerű a görbém és 36,7 fölé nem is nagyon megy a hőm(átlaghőm kb 36,3-36,4).Utóbbi időben talán le is rövidult a luteális fázisom.Eddíg 13-14 nap volt-most az utóbbiak már csak 12-11 nap.Már szeretnénk babát és mindíg elkapjuk a pét is, de mindíg megjön.
Mire utalhat ez?
És mivel tudom javítani az esélyeinket?pé is van, jókor szexelünk mégsem jön össze.
milyen "betegség"lehet, ha a luteális fázissal nem stimmel valami?Van erre gyógyszer?
a palástfő segít?vagy ez csak a beágyazódást segíti?Lehet hogy a beágyazódásnál van valami gáz?Ezt honnan tudhatom meg?(nődoki nélkül, mert ha nem muszály nem megyek)

Pedig el kellene menned (mennetek) orvoshoz, mert te nem biztos, hogy ebben az aesetben tudsz magadon segíteni. Ő majd kivizsgál benneteket és lehet, hogy egy kis gyógyszeres támogatás mellett pár hónap alatt összejön a baba.
Kérdésedre válaszolva: én úgy tudom, hogy az elégtelen sárgatesthormon termelés okozhatja az alacsony hőt.
Van egy oldal ( talán a Babát Tervezők Otthona, ebben nem vagyok biztos ) ahova ha elküldöd a görbédet, kiértékelik neked. Ott össze is tudod hasonlítani a görbédet a mintagörbékkel.

Szerintem ezt rendeld meg, bár nem tudom mióta próbálkoztok.
Ha már nagyon régóta inkább a doki.
Én is jövő héten fogom elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!