Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Predictor early tesztnél...

A Predictor early tesztnél fel lehet ismerni, ha álpozitív eredményt ad?

Figyelt kérdés
Úgy értem, volt aki azt írta, hogy ilyenkor nem egyértelmű rózsaszín csík van, hanem elmosódott vonal. Sajnos ilyen tesztet vettem, utána olvastam, hogy mennyire megbízhatatlan. Holnap tervezem megcsinálni, de hiába lesz pozitív az eredmény, nem fogok tudni 100%ig hinni neki! :(

2014. febr. 9. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Linkeld már be légy szíves, hogy hol olvastál olyat, hogy nem megbízható!
2014. febr. 9. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ha beírod ezen az oldalon a keresőbe, csak rosszakat írnak róla, egy pozitív véleményt sem hallottam róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=predictor+ea..

2014. febr. 9. 17:28
 3/4 A kérdező kommentje:
2014. febr. 9. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Beleolvastam, butaság az egész.

Ez a teszt is PONT ugyanolyan arányban mutat "fals" pozitívat, mint az összes többi UGYANOLYAN erősségű teszt.

Ez a "hibája" az összes túlérzékeny tesztnek megvan:

magyarán az, hogy a biokémiai terhességet is kimutatja.

Azokat a terhességeket, ami még azelőtt befejeződnek, hogy rendesen beindulna a magzati fejlődés.

Ha gyengébb teszttel tesztelsz, vagy EZZEL megvárod míg rendesen kimarad, akkor nem futsz bele ebbe a hibába.

2014. febr. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!