Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásos hasfájás ha...

Beágyazódásos hasfájás ha volt, milyen erős volt nálatok és meddig tartott?

Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem fog tetszeni amit írok, de ne figyeld magad ennyire.

Hidd el, nem fogod megérezni.

Én is azt hittem érezni ha az ember terhes, de nem éreztem semmit, így utólag annyi, hogy puffadásom volt amit furcsáltam, de mindig kajára fogtam, csak fura volt, hogy minden nap??? pedig nem káposztát ettem és bármit ettem puffadtam. Aztán végül teszteltem, de nem ezek miatt, hanem mert amúgy is teszteltem volna, hiszen vártuk mikor leszek terhes, és sikerült, na akkor esett le a puffadás.

Csak egy buta példát engedj meg, pl a tinilányok mikor terhesek lesznek nem agyalnak semmin, nem figyelik magukat aztán mégis megtörténik a baj.... mi akik meg gyereket akarunk, túlságosan foglalkozunk ezekkel a dolgokkal és bizony várat magára a baba.

Amúgy akkor lettem terhes amikor már nem foglalkoztam semmivel, nem mértem a hőmet, nem csináltam lh tesztet, csak cickafark és palástfű teát ittam, de inkább azért hogy egyáltalán legyen ciklusom, mert össze vissza jött meg.

Természetesen BOCSÁNAT, ha esetleg tutira tudod, hogy most ez van nálad, pl lombik. Akkor tényleg ne haragudj!!! :)

2014. febr. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!