Choragon injekciótól mennyi idő után tisztul ki a szervezetből?
Én is kaptam ilyen injekciót, ezért próbáltam utánaolavasni, de alig találtam valamit.
Van ahol azt írták, hogy 5-6 nap mire kiürül a szervezetből a hcg, van hogy 1-2 nap, van aki szerint (orvos válaszol...)egyáltalán nem befolyásolja a teszt eredményét.
Hát nem lettünk okosabbak.:)
Én meg fogom várni az elmaradt menzit -ha egyáltalán így lesz- aztán tesztelek. Előtte semmiféleképpen, nem akarok csalódni.
Sok sikert nektek is!
az előző vagyok:
most láttam, ha szerdán kaptad a szurit,akkor utána 1-2 nap a fogantatás, majd 5-10 nap a beágyazódás amikor a tényleges terhességi hcg kezd termelődni.
Ha jól gondolom még csak a ciklus közepe felé járhatsz,de ha több idő is eltelt, akkor is meg kell várnod a kb 2 hetet, hogy biztos eredményt kaphass. Most még nagyon korai a tesztre gondolni, próbálj másra figyelni és csak a hó végén tesztelj!Én lazításképpen kimegyek gazolni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!