Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Choragon injekciótól mennyi...

Choragon injekciótól mennyi idő után tisztul ki a szervezetből?

Figyelt kérdés
2008. júl. 19. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Mire gondoltál? A Hcg hormon vagy mi?
2008. júl. 20. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit elirtam a kérdést,bocsi:)Igen,arra gondoltam,hogy mikor nem mutat a teszt álterhességet?Szerdán kaptam a szurit,mikor tesztelhetek legkorábban?Ugy izgulok!:)
2008. júl. 20. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is kaptam ilyen injekciót, ezért próbáltam utánaolavasni, de alig találtam valamit.

Van ahol azt írták, hogy 5-6 nap mire kiürül a szervezetből a hcg, van hogy 1-2 nap, van aki szerint (orvos válaszol...)egyáltalán nem befolyásolja a teszt eredményét.

Hát nem lettünk okosabbak.:)

Én meg fogom várni az elmaradt menzit -ha egyáltalán így lesz- aztán tesztelek. Előtte semmiféleképpen, nem akarok csalódni.

Sok sikert nektek is!

2008. júl. 20. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

az előző vagyok:

most láttam, ha szerdán kaptad a szurit,akkor utána 1-2 nap a fogantatás, majd 5-10 nap a beágyazódás amikor a tényleges terhességi hcg kezd termelődni.

Ha jól gondolom még csak a ciklus közepe felé járhatsz,de ha több idő is eltelt, akkor is meg kell várnod a kb 2 hetet, hogy biztos eredményt kaphass. Most még nagyon korai a tesztre gondolni, próbálj másra figyelni és csak a hó végén tesztelj!Én lazításképpen kimegyek gazolni:))

2008. júl. 20. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat,és annak örülök a legjobban,hogy megtaláltalak,mint sorstársamat.Szivesen beszélgetnék veled erről,ha gondolod,irj priviben.Várom,előre is köszi.
2008. júl. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!