Negatívból lehet még pozitív? (Bővebben. )
Harmadik napja késik. Első elmaradt estéjén csináltam egy tesztet,de negatív lett. Még reménykedhetem benne, hogy pár nap múlva ha megismétlem a tesztet pozitív lesz?
Feszül a mellem, aluszékony vagyok, fáj a hasam, néha olyan furán érzem magam.
Szerintetek? Olyan jó lenne. :)
Persze, hogy lehetsz, szerintem is várj pár napot.:)
Majd írd meg, hogy alakult! :)
Persze, hogy igen, én a nemvárt napján csináltam 20-as érzékenységű tesztet, persze negatív lett, utána 2 napra rá csináltam mégegyet és már halványan ott volt a második csík is! És a melleim még mindig le fele szakadnak...:D:P
sok sikert!
3 hetes km
Igen. Nem mindenkinek mutatja ki előbb a teszt a babát. De a tünetek lehetnek menzisek is, így ne éld még bele magad, bár az nagyon jó hogy 3 napja késik!
Drukkolok hogy baba legyen! Majd írd meg! Pár nap múlva ismételd meg a tesztet! :)
2 hónapos baba anyukája :D
Lehet hogy még túl korai a terhesség ezért nem mutatta ki a teszt, próbáld meg 4-5 nap múlva újból. Addigra hátha. De nekem is hasonlók voltak a tünetek.
Ha melled feszül és nem fog megjönni az már tuti jel szerintem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!