Anuska kérdése:
Hát nekem kb 7 napja késik a menstrúációm, enyhe alhasi fájdalmam van, nagyon kicsi émelygés, feszül a mellem és meg is van duzzadva. Sürü pisilési inger, és hangulat ingadozások. Kevés fehér folyás. Ez lehet ciszta is?
Figyelt kérdés
3 napja csináltam 4 tesztet mind pozitiv, egyik kissé halványabb? Segitsetek. 14én megyek nőgyógyászhoz,de mire számitsak?2014. febr. 3. 20:53
11/16 anonim válasza:
Totálisan felesleges tesztet csinálgatni mert az eredmény nem fog változni. Utolsó mensid első napjától számítva kb. 7. héten menj dokihoz, addigra lesz szívhang is. Persze ha közben nem vérzel vagy barnázol.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát oké de a teszteknél úgy volt, hogy amit reggel az első vizeletnél csináltam két erős csik, és amit ra 3 4 órára az is erőssebb, a többi 2tesztnél a második halványabb, és ismerősöm szerint lehet ciszta is.
2014. febr. 3. 21:16
13/16 anonim válasza:
Ha a második, tehát a kontroll csík halványabb, az nem jelent semmit, azt meg pláne nem, hogy nem vagy babás...
Gratulálok! :) Ez bizony baba.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.valamennyivel nyugottabban alszom el.
2014. febr. 3. 21:47
15/16 anonim válasza:
Ciszta pozitív tesztet csak akkor mutat, ha pl. rossz indulatú. És azt éreznéd!!
16/16 A kérdező kommentje:
És mi lehet érezni olyankor?
2014. febr. 4. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!