Dec 20. -án volt utoljára mensim. Hete csináltam tesztet ami pozitiv lett, kb hány hetes lehetek, és mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 08:46
1/9 anonim válasza:
nekem dec 23-án volt utoljára,csütörtökön még nem volt szívhang, 10 nap múlva kell visszamennem vagyis jövő héten hétfőn, állítólag akkor már kell szívhangnak lennie, doki ezt mondta
2/9 A kérdező kommentje:
akkor még várok én is ,nem szeretnék korán menni.köszönöm a válaszod .
2014. febr. 3. 08:53
3/9 anonim válasza:
Dec. 20. volt az utolsó menstruációd első napja?
Ha igen akkor most vagy 6 hetes és 3 napos terhes, és kb. 2 hét múlva érdemes dokihoz menned, addigra már lesz szívhang is. (Hamarabb is mehetsz, de vissza fog hívni a doki 2 hét múlva ugyanúgy a szívhang miatt).
4/9 A kérdező kommentje:
ja és mit mondtak kb hány hetes lehetsz?
2014. febr. 3. 08:53
5/9 anonim válasza:
6 hetes terhes vagy. Jövő pénteken leszel 8 hetes, legkésőbb akkor érdemes elmenni, akkor már biztosan van szívhang is.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen dec-20 volt az első napja,én is kb 2hét múlva szeretnék csak menni.
2014. febr. 3. 08:55
7/9 anonim válasza:
ma vagyok mensi szerint 6 hetes, petezsákot láttak, ami 9*4 mm-es volt akkor
8/9 anonim válasza:
Úgy már jó lesz, ha 2 hét múlva mész.
Boldog babavárást! :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,és viszont.
2014. febr. 4. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!