Norcolut tabletta szedése után beáll a menzesz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 14:02
1/4 anonim válasza:
Szia! A norcolut nem generál peteérést. Csak a méhnyálkahártya lökődik le ilyenkor. Ha más betegség áll a háttérben (mint pl. nálam a PCO), annyi norcolutot szedhetsz, amennyit akarsz, nem áll be tőle. Mire írták fel neked?
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is rendszertelen a menzeszem, 2-3 havonta jött csak meg. A Norcolut tabletta nekem csak akkor hozta meg amikor beszedtem. (2x is írtak fel nekem) Utána ugyanúgy 2-3 hónap... :S Azóta már sikerült a babó! :)
3/4 A kérdező kommentje:
szeptember 16 ota nem jött meg voltam dokinál aki azt mondta több tüszö is van a petefészkemben ami nem repedt meg felirta a norcolutot és mondta reméli a tüszök kilöködnek a menzesszel,1 honap mulva kell visszamennem
2009. dec. 6. 16:10
4/4 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. NEkem is így kezdődött, 1-2 menzesz 8hónap alatt... majd kiderültek a ciszták a petefészkemben, stb-stb. és PCO-t diagnosztizáltak. Ha adhatok egy tanácsot, kérj hormonvizsgálatot és keress egy jó endokrinológust is, mert minél előbb kiderül a probléma, annál jobb eséllyel kezelhető! A norcolut nem sok sz@rt ér, már bocsánat... nekem 8 hónapot vett el az életemből, hogy az orvosom nem tudta mi bajom, csak ezt adogatta. Te legyél okosabb, mint én voltam, vizsgáltasd meg magad rendesen! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!