Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a férfi fogyaszt marihuanat...

Ha a férfi fogyaszt marihuanat és ez alatt terhes lesz a barátnője akkor lesz valami baja a gyereknek?

Figyelt kérdés
És ha abbahagyja a fogyasztását, akkor mennyi idő után születhet normális, egészséges gyerekünk? (ki vagyok készülve...) :(((((((
2009. dec. 6. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy öröm, de az én párom fogyasztott. :/

Teljesen egészséges, 13 hónapos kislányunk van. Szerencsére.

2009. dec. 6. 10:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon-nagyon kicsi rá az esély. Sőt, nevezzük nullának.

Férfiak esetében a marihuána fogyasztás károsítja a spermákat, de elsősorban azok nemzőképességét. (sőt, páran ezt is kétségbe vonják) Ha a barátnőd terhes, akkor viszont nincsenek rossz állapotban.

A DNSt elvileg nem befolyásolja.

A spermiumok 30től 90 napig cserélődnek le teljesen, viszont az őket károsító THC a zsírban sokkal tovább tárolódik. Ez attól is függ, mennyit szívsz.

Semmi komoly baj nincs. Az a lényeg, hogy az anya a terhesség alatt semmiképp se szívjon.

Khm, mondjuk ne szívj te se, de a gyerek ettől még nyugodtan fog fejlődni.

2009. dec. 6. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Szia!Tudom nem ez volt a kérdésed de ha tényleg szeretnél gyereket előbb várd meg,hogy párod tényleg fel tud-e hagyni a szenvedélyével mert olyan pasira ne alapozd saját és gyermeked jövőjét aki tudatmódosító szereket használ!Nem a levegőbe beszélek,nekem volt ilyen kapcsolatom és tudom milyen!Ígérni mindent lehet de kevés az aki meg is tartja!!!Az én kapcsolatom pont emiatt ért véget mert az ígéretek mögött nem volt valós akarat!!!Aki drogokat használ vagy így akarja megélni a szabadság érzését vagy gyenge a valóság elviseléséhez!Apa szerepre egyik verzió sem alkalmas!Lehet,hogy az apa droghasználata nem befolyásolja a baba egészségi állapotát de egy"lehetre"alapoznád a gyermeked egészségét?
2009. dec. 6. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi gond!!! a lényeg hogy az anyuka ne szívjon terhessége alatt, meg te is hagyd el most már, és koncentráljatok a bébire! Sok boldogságot! Én ismerek vkit, aki még szívta, pedig már terhes volt, csak még nem tudta, a beágyazódásig nem lehet baj, makkegészséges babájuk lett!
2009. dec. 6. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Kedves első válaszoló!Kérlek írd le milyen érzésekkel élted meg a kilenc hónapot mert úgy látom itt mindenkinek helyén való ha apu vagy anyu drogozik!A gyerekvállalás felelősség egy életre!!!Tényleg ezt a korszakot éljük,hogy már ez is természetes?Milyenek lesznek a mi gyerekeink ha felnőnek?Válaszolók!Maradjatok az oldalon akkor is ha a babának NE ADJA ISTEN de v.mi baja lesz(bármi más miatt)és apu magát hibáztatja!!!Igazán akkor lesz szüksége a támogatásra!!!
2009. dec. 6. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Valamit nagyon félreolvastál, mert itt senki nem mondta hogy helyénvaló a drogozás, még az első válaszoló sem. Csak annyit mondtunk, hogy ha már megesett, valószínűleg semmi baja nem lesz a bébinek.
2009. dec. 6. 11:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most mondta el, hogy egy éve hébe hóba szokott füvezni. Kicsit fáj, mert én nagyon drogellenes vagyok és felmerült bennem, hogy mi van ha... Én soha nem próbáltam és nem is szeretném, leszoktam a cigiről is hogy egészséges babánk legyen, sőt még fájdalomcsillapítót sem szedek be, mert félek, hogy mi van ha terhes leszek... Egyébkén áprilisra terveztük hogy akkor már élesben megy a dolog.
2009. dec. 6. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Jajj... az ilyen kérdésekre mindig megérkeznek az intelligens, sohasemhibázó, mindenttudó anyukák!

Apa marihuana fogyasztása, ha már sikerült a fogantatás, semmi veszélyt nem jelent a babára, ettől a baba teljesen egészséges lesz, mert gondolom, hogy anya nem fogja szívni és apa sem fújja az orra alá a füstjét! :)

Ez amúgy sem egy halálos drog, az meg, hogy a kettejük kapcsolatában milyen anyagi szerepe van, az teljesen az ő magánügyük, senkinek semmi köze hozzá!!! Ha már babát terveztek együtt nyilván anya is tisztában volt vele, hogy apa szívja. Egyébként meg inkább füvezzen a pasi, mint minden este igyon, kocsmázzon, szerencsejátékozzon, nőzzön!!! Mindenkinek megvan a maga keresztje és tökéletes ember nincs! Aki ennyire elítéli, nem tudja miről beszél!

2009. dec. 6. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, semmi baja nem lehet tőle, az viszont árt neki, ha idegeskedsz.
2009. dec. 6. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a fősulit végig szívtam, meg a gyermekem apja is sokat szívott. (Na, nálunk ez minimális mennyiség volt másokhoz képest) Gyönyörű, okos, egészséges gyerekünk van. Én úgy vagyok vele, hogy a marihuána nem annyira drog, mint KÁBÍTÓszer a szó eredeti jelentésében, tartós kárt nem okoz.
2009. dec. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!