Ovulációs tesztemen egy csík van. Miért? (kép)
Feb. 4-én lesz (8. ciklus napon vagyok) elvileg az ovum, mindig érzem eléggé fáj olyankor a hasam és a derekam is. Gondoltam most le ellenőröm tényleg akkor van-e amikor érzem. Megcsináltam most délután 4 körül, de csak egy csík van rajta. Úgy tudom ha negatív akkor két csíknak kell lenni, csak a tesztcsík olyankor halványabb. Pozitív meg akkor ha ugyan olyan erős van még erősebb mint a kontroll vonal. Ezen egy van ,akkor ez elvileg értékelhetetlen? Más is járt már így? Vagy valamit rosszul csinálok? Írjátok már le hogy kell :) Amúgy most rendeltem vateráról one step teszt. Köszi :)
Szia, ez negatív.
Mások tollával ékeskedve: "A teszt pozitivitását a hagyományos teszteken két vonal jelzi; a digitális teszteknél valamilyen szimbólum, pl. egy mosolygó arc jelenik meg. Hagyományos teszteknél a két vonal közül az egyik a kontroll-vonal. Ennek minden esetben meg kell jelennie, ez azt mutatja, hogy működőképes a teszt. Ha ez a kontroll-vonal sem jelenik meg, akkor értékelhetetlen a kapott eredmény (valamilyen ok miatt rossz a teszt). Ha a kontroll-vonal mellett egy közel azonos színerősségű és vastagságú vagy annál markánsabb másik vonal is kirajzolódik, akkor pozitív a teszt."
Forrás: [link]
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!