Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztemen egy csík...

Ovulációs tesztemen egy csík van. Miért? (kép)

Figyelt kérdés

Feb. 4-én lesz (8. ciklus napon vagyok) elvileg az ovum, mindig érzem eléggé fáj olyankor a hasam és a derekam is. Gondoltam most le ellenőröm tényleg akkor van-e amikor érzem. Megcsináltam most délután 4 körül, de csak egy csík van rajta. Úgy tudom ha negatív akkor két csíknak kell lenni, csak a tesztcsík olyankor halványabb. Pozitív meg akkor ha ugyan olyan erős van még erősebb mint a kontroll vonal. Ezen egy van ,akkor ez elvileg értékelhetetlen? Más is járt már így? Vagy valamit rosszul csinálok? Írjátok már le hogy kell :) Amúgy most rendeltem vateráról one step teszt. Köszi :)

[link]

[link]

2014. jan. 30. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, ez negatív.

Mások tollával ékeskedve: "A teszt pozitivitását a hagyományos teszteken két vonal jelzi; a digitális teszteknél valamilyen szimbólum, pl. egy mosolygó arc jelenik meg. Hagyományos teszteknél a két vonal közül az egyik a kontroll-vonal. Ennek minden esetben meg kell jelennie, ez azt mutatja, hogy működőképes a teszt. Ha ez a kontroll-vonal sem jelenik meg, akkor értékelhetetlen a kapott eredmény (valamilyen ok miatt rossz a teszt). Ha a kontroll-vonal mellett egy közel azonos színerősségű és vastagságú vagy annál markánsabb másik vonal is kirajzolódik, akkor pozitív a teszt."

Forrás: [link]

Sok sikert! :)

2014. jan. 30. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez negatív, tehát normális az LH szint, még nincs megemelkedve. Utána olvasok hanyadik ciklusnapon kell amúgy elkezdeni...
2014. jan. 30. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha a 2. csíknem látszik egyáltalán. Nekem mondjuk mindig van 2. csík, még ha nagyon-nagyon halvány is. Jó lenne egyszer hcg teszttel is ilyet látni :)
2014. jan. 30. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen jó lenne :) utána olvastam szerintem korán teszteltem.
2014. jan. 30. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a tesztet és nagyon nagyon halványan, nagyon közelről nézve lehet látni egy picit a második csíkot. Szóval akkor működik a teszt csak korán csináltam :)
2014. jan. 30. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 9 hónapon keresztül használtam vaterás ovu tesztet és mindig jól mutatta a peteérést:)
2014. jan. 30. 20:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi hát remélem nekem is beválik :)
2014. jan. 31. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb a ciklus 14 napjan van peteeres ugyhogy sztem elotte egy nappal erdemes tesztet csinalni es az nap is. Mondjuk nalam elofordult h a 17.napon lett csak pozitiv. Sztem vezess menstruacios naptarat homerozessel azzal egyutt tutibb a teszt is es tudni fogod h melyik nap erdemes tesztelni ( amelyik nap leesik a homersekleted) vannak tok jo app-ok telora ami jelez is h mikor van peteeresed persze csak egyket honap utan amikor mar tud atlagot szamitani.
2014. márc. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!