Halványan pozitív terhességi teszt?
2014. jan. 30. 01:13
11/13 anonim válasza:
Hát nemtudom... Talán, ha élőben halvány pozitívnak gondolod... Szermélyes véleményem szerint ez a tesz finoman szólva kaka, nekem így nézett ki a reggeli első pisis, de a délelőtti (aznap!!!) x-epil pedig kivehetően halvány pozitív volt!
(Sajna csak ezt találtam meg, ez másnap reggeli)
Kívánom Neked is a legjobbakat!!!!
12/13 anonim válasza:
4. vagyok, tudom, tudom, sokszor negatív az ilyen teszt, és én is átéltem ezer meg ezer csalódást, ezért gondoltam, hogy biztatom a kérdezőt. Az események menetére úgysincs ráhatásom, de erőt meríthet ebből. Én egyébként látom, hogy miért látja pozitívnak, és én olyan beállítódást érzek a magaménak, hogy amíg nincsen tuti negatív, addig hiszek a pozitívban. A férjem orvos, ő is ezt szokta javasolni a régóta vágyódó betegeknek. És jól tudom, milyen érzés ez, nekem is nehezen jött össze a sokak által negatívnak véleményezett pozitív. :)
13/13 anonim válasza:
Nagyon nagy jóindulattal ott a csík,de lehet szellemcsík is.Hődet vezeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!