Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Czeizel doktor úrnál mennyib...

Emese19 kérdése:

A Czeizel doktor úrnál mennyibe kerül a kromoszómavizsgálat?

Figyelt kérdés

Azt láttam h a genetikai tanácsadás 15e ft, de gondolom még plusszba kell vmennyit fizetni a vizsgálatért. Esetleg ennek az rát tudja vki?

Köszi

2014. jan. 29. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2014. jan. 29. 17:07
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi,de ez nem jó, m én nem vok még terhes és ezt amit küldtél terhesség alatt csinálják. (gondolom, m ez van odaírva)

2 missed ab után vok, ezért csináltatnánk ilyet!

2014. jan. 29. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
jaj,bocsi akkor félreértelmeztem
2014. jan. 29. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Semmi gond, esetleg így nem tudsz vmi infót ezzel kapcsolatban?
2014. jan. 29. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia. Ott helyben o mar nem vegez ilyen vizsgalatot, ahogy szinte az egesz orszagban alig csinalnak ilyet (decemberben legalabbis igy volt). Ezert az Istenhegyi Klinikara mentunk. Fejenkent 15 000 ft volt es harom het mulva jott az eredmeny.
2014. jan. 29. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor ti nem is a Czeizelnél voltatok? Ti is kromoszómavizsgálatot csináltattatok? És ez a 15e fejenként, ezt h kell érteni? Párod+te így akkor 30e volt tanácsadás, vérvétel stb. mindennel együtt?

M mi Pécsen voltunk dec.2.-án levették a vért kromoszómára de gondold el h azt mondták, h talán február végére de inkább márciusra talán kész az eredmény :/

2014. jan. 29. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Czeizel maga biztos nem rendel mostanában, ugyanis nagyon beteg, nem is dolgozik!
2014. jan. 29. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem dolgozik? Ezt honnan vetted, kedves Utolsó? Dolgozik a betegségétől függetlenül. Ezt abból (is) tudom, hogy nem rég jártunk nála.

Kérdező! Írok privátban!

2014. jan. 29. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek a múlt héten mondták telefonba, mert be akart jelentkezni. Akkor lehet, hogy időszakosan nem rendel?
2014. jan. 29. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
én sem tudtam hozzá bejelentkezni, pedig többször jártunk nála, de most nem dolgozik :(
2014. jan. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!