Maya715 kérdése:
2nappal ezelőtt kellett volna megjönnie aznap egy kis rózsaszín valami volt amikor voltam wc-n, azóta semmi. Valakinek volt hasonló és baba lett?
Figyelt kérdés
Enyhe megkön érzés nagy durva mellfájdalom eddig.2014. jan. 29. 11:15
11/17 anonim válasza:
Ird majd meg
Nagyon drukkolok!!!!!!
12/17 A kérdező kommentje:
2nappal ezelőtt délelött pisilés után csak a wc papíron volt egy kis rózsaszín folt.Én is elkeseredtem hogy megjött de azóta sincs semmi.aznap esti teszt még negatív volt.
2014. jan. 29. 17:20
14/17 A kérdező kommentje:
Még dolgozok majd este fél 10-re érek haza.Addig nem tudom megcsinálni a tesztet.A mellfájdalmon kívűl más nincs.
2014. jan. 29. 17:59
15/17 anonim válasza:
én visszanézek majd 10 körül, majd írj :)
Nekem is csak a mellem fájt most 2 hete hogy pozit teszteltem. (3.baba)
16/17 A kérdező kommentje:
Oh de jó már neked utolsó válaszoló.Mellfájdalom de nagyon durván és mellè fejfájàs a tünet.
2014. jan. 29. 19:43
17/17 A kérdező kommentje:
Az éjjel megcsináltam a tesztet én úgy láttam,hogy még negatív.Még azért reménykedek hogy baba lesz mert 25 naposak a ciklusaim és most vagyok a 28.napon és lehet ezért nem volt még ott a második csík.Hétvégén majd újra tesztelek.
2014. jan. 30. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!