Olyan görbéket keresek ahol mensi előtt leesett a hő és a mensi után vissza felment! Ebben a hónapban én is így jártam és nem értem miért?
Itt a görbém :
Az előző hónapban csak a vége felé mértem.Annyi,hogy késett 3 napot.Viszont félek mert iszom a cickafarkfűvet meg a clostyt.Ma elkezdett fájni a mellem.
Csináltam egyet 18-án mivel 17-re nem vártam az negatív lett.Úgy voltam vele ha nem jön meg akkor csinálok még egyet 25-én,de időközben megjött és nem is gondoltam,hogy bármi is lehetne addig míg el nem kezdtem megint mérni a hőmet.4 napja szedem a closty ami ugyebár peteérés segítő+iszom a cickafarkot amit meg nem szabad terhesség során inni ezért félek.Megvárom a hétfőt és ha addig még mindig magas akkor csinálok egy tesztet.Olyan jó volna már 14 hónap után pozi tesztet látni:)
Viszont a mellem csak ma kezdett el fájni és az is hol fáj-hol nem.Annyi még,hogy görcsölget a hasam és olyan fura érzésem van lent a szeméremdombomnál...olyan mintha teli lenne....
ez egy closty görbém...annyi,h ezt szájban mértem,a mostanit meg hüvelyben.
hétfőn veszek tesztet és meglátjuk....ma reggel is 36,8 volt hőm
szia!
vettél tesztet? mi lett végül veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!