Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki Mirena...

Van itt olyan, aki Mirena mellett esett teherbe?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Remélem nincs ;), nekem is az van. Statisztika szerint olyan biztonságos mint a sterilizálás.
2014. jan. 28. 14:02
 2/9 A kérdező kommentje:
És milyen volt, amikor feltették? Nem fájt?
2014. jan. 28. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát már 5 éve volt, most kell majd cserélni, úgyhogy nem nagyon emlékszem. Nagyon rossz nem lehetett, arra emlékeznék :). Utána olyasmi volt mint a menstruációs fájdalom, de az is max egy napig.
2014. jan. 28. 14:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Soha nem volt vele gondod egyébként? Bocsi a sok kérdésért, ez lesz az utolsó, ígérem! :))
2014. jan. 28. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi, csak előny: a minimális vérzés.
2014. jan. 28. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem mirenám volt, hanem hormonmentes, de terhes lettem mellette...
2014. jan. 28. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
És ez mennyiben releváns?
2014. jan. 28. 15:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A férjem orvos, ő nagyon ezt javasolja (kb. 4 év múlva tervezünk tesót a lányunknak). Érdekeltek a tapasztalatok, kicsit idegenkedem tőle.
2014. jan. 28. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mirena a jelenleg elerheto legjobb megoldas es hosszu tavon megterul az ara boven, nyugodtan tetesd fel. Nekem 2 eve van felteve, nagyon megkonnyiti az eletunket :) Nem hallottam meg olyanrol, aki Mirena mellett lett terhes - annyira elvekonyitja a nyalkahartyat, hogy ha meg is termekenyul a petesejt, nem tud beagyazodni.
2014. márc. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!