Ki nem várja hétvégére? Mióta próbálkoztok?
Én szombatra vagy vasárnapra nem várom,ez lesz az ötödik hónap,és kistesót szeretnének a 2,5 éves lányunknak :)
Írjatok,remélem szerencsés hónapunk lesz :)
A gyomorégésről hallottam már hogy lehet tünet,mivel felborul az emésztésed.
Szorítok hogy így legyen :)
1-es vagyok, én nem bírtam és csináltam egy tesztet, amin egy nagyon-nagyon halvány rózsaszín 2. csík látszott időn belül... De mivel még van 3-4 nap a nemvártig, nem merek ujjongani..... És tegnap nekem is apróbb méh-görcsim voltak (nekem sosem volt még menses-görcsöm, az első szülésem i ndult így ilyen apró méh-görcsökkel, a vajúdás bevezető szakaszában, onnan todom, hogy most ott bent valami készül... ezért is csináltam a tesztet). A melleim feszülnek, néha szúrnak, és sokszor émelygek, meg főleg ég a gyomrom, szoktam minden este bevenni rennie-t.
Nálad mi a helyzet?
Jaj de jó,halkan gratulálok :)
Nálam semmi,ma megint vannak menzi szerű görcseim,szinte egész nap érzem kisebb nagyobb erősséggel,a melleim nekem is duzzattak és fájnak.Lehet reggel ellövök egy tesztet,de félek az eredménytől :S
Képet nem tudsz feltölteni róla,szívesen megnézném :)
És milyen fajtával csináltad?
Nekem One Step-es van itthon,vaterás.
Nem fogod elhinni,nem bírtam ki és csináltam egyet....
Délutáni pisi,és halvány pozitív :D
Remeg kezem lábam :DDD
Ahogy ment a vizelet felfele úgy jött ki rajta a csík :)))
Húú, akkor Neked is gratula halkan! :)
Holnap reggel csinalok megegyet en is, mert mar nagyon turelmetlen vagyok. Az eddigiek vmi noname tesztek voltak, de most vettem Gabrielt, remelem azon mar jol fog latszani hogy mi is van...
Szia,nekem megint ugyan olyan halvány mint tegnap,most hogy már megszáradt alig látni....
Délután hoz a férjem a gyógyszertárból,na azzal még megpróbálom,hátha a vaterás mégsem olyan jo......
veled mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!