Szerintetek tegnap összejöhetett így a baba?
Valami hasonló volt velem,mint a 7.válaszolóval.
Költözés alatt voltunk,hulla fáradtak nap-nap után,így kb.egy hétig nem szeretkeztünk. Amikor egymásnak estünk,valahogy más volt utána,2-3napig fülig ért a szám,pedig még jó kupi volt a lakásban,tehát nem lett volna nagy okom vigyorogni,a lakáson végignézve:-) Párszor kérdezte is a párom,h.mi bajom van,megbolondultam? Utána megint kimaradt párom elutazása miatt 2hét...utólag,számolgatva,menszeszhez képest is,orvos által becsült teherbe esés időpontja szerint azon az estén fogant meg a kisfiúnk. Nem terveztük kimondottan,pcos.miatt nem védekeztünk már 3éve,ha jön a baba örülünk,de nem voltunk rágörcsölve,26 éves voltam,nem akartam "kapkodni".
Fura,h.elvileg nem érzi az ember,h.na most,mert hát aki nem akar babát rögtön tudna tenni ellene(72órás pl.),de én azt mondom,h.valamit mégis jelzett a tudtatalattim,vagyis valakit:-) csak ezt már utólag tudom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!