Enyhe vérzésem van lehetséges így is a terhesség?
Figyelt kérdés
Dec. 31.-én vettem be az utolsó fog.gátló tablettát, január 5.-én megjött és most a 21.-dik napon enyhe vérzésem van, akkor nem vagyok állapotos?2014. jan. 25. 09:47
1/5 anonim válasza:
A beágyazódáskor is jelentkezhet vérzés, de úgy tudom, a fogamzásgátlónak kell kis idő, amíg kiürül a szervezetből, vagyis nem valószínű, hogy rögtön a következő hónapban teherbe esel. Persze előfordulhat, de elvileg kell pár hónap.
Mikor kéne megjönnie? (31-én egy levél fogyott el, vagy szimplán abbahagytad a fogamzásgátlót?)
2/5 A kérdező kommentje:
31.-én fogyott el, csak ilyen kis mennyiségű pecsételő barna vérzésem van
febr.1-én kellene megjönnie
január 17.-én meg ismét volt cervix, ami a fog.gátló alatt nem volt
2014. jan. 25. 17:36
3/5 anonim válasza:
Én Tavaly márciusba hagytam abba a fogamzásgátlót 3 hónapig utána védekeztünk. Aztán letelt a 3 hónap próbálkoztunk mindig.. Kiszámoltuk az ovi-t is, hogy mikor lenne esedékes...Ovu teszteket is csináltunk.. Nem jött össze.. Miután már kezdtem feladni.. úgy 6 héttel ezelőtt pozitívat teszteltem.. Immár 9 hetes terhes vagyok.. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :))
2014. jan. 25. 19:37
5/5 A kérdező kommentje:
Majd én is csinálok tesztet aztán kiderül... :)
2014. jan. 25. 19:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!