Mi az az LH teszt? Előbb kimutatja, mint a HCg-s?
Amit az első válaszoló írt teljesen helytálló, szerinte, te szonban arra gondoltál,hogy a mensi előttmeg szeretnéd tudni , hogy sikerült e a terhesség, vagy nem.
Erre alkalmas lehet az LH tesz, mert ha a terhesség létrejött,bizonyos sárgatesthormontermelés fennmarad, amit az lh teszt kimutatha..nem 100%-os az eredmény valósága, de ha pozitív akkor asárgatest valószínűleg fennmaradt a terhesség miatt.
Ezt csak akkor próbáld ki, ha éppen van otthon lh teszted, mert külön ezért megvenni szerintem drága..akkor inkább várd ki a rendes teszt idejét.
Nekem pl volt még itthon és a terhesség alatt még hetekig poziívat mutatott, mert barátnőm miattnézegettem..ő is ezt akarta tudni amit te.
A sárgatesthormontermelése a terhesség 12. hetéig fennmarad, aztán jön a placenta és átveszi a szerepét..ezért gondolom, hogy az LH teszt a sárgatest által termelt hormonokra reagál, mert a 12 . hét után már ismét negatívat jelzett...viszont a peteérést is azért mutatja, mert a megrepedt tüszőből visszamarad a sárgatest(corpus luteum)-tehát a tesznek köze van ehhez.
Ha van próbáld ki, de ha nincs inkább hcg tesztet vegyél és várd ki a mensi napját.
Sok sikert a teszteléshez!
18 hetes kismami
Még nem írtam van több féle, a tescoban is van , nálunk az óvszerek környékén, a rossmannban-CORAX a neve...5db teszt 2000ft.
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!