Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még baj? Szörnyen félek.

Lehet még baj? Szörnyen félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves lány vagyok. kérlek titeket, de hordjatok el ez miatt.

Barátommal szeretkeztünk a ciklusom 3-4. napján, de bennem maradt az óvszer. végig használtunk óvszert, végül a végén kivette, mielőtt elélvez és a hasára élvezett.szóval 1 pillanatig sem volt bennem gumi nélkül, és a hasára élvezett. Az utolsó mensim December 30.-án volt, egészen Január 4.-ig. A baleset jan. 7-én történt.Általában a ciklusom 12-14. napján van peteérésem, ekkora folyásom szokott lenni. így is volt. Szombaton vagy vasárnap kell megjönnie, hétfő óta fáj a mellem, kedden felpuffadtam és tegnap óta "puffadok ki" ( büfizek,szellentek stbstb ) de tegnap óta fáj a hasam.

Szörnyen félek, azóta csak sírok minden nap, félek hogy baj lesz. kérlek titeket ,nyugtassatok meg.

2014. jan. 23. 16:26
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
húúú, nagyon. suliban jött meg, az előző egy hétben mindenki kérdezte, hogy mi a baj, sokszor kértem el magam az órákról 10 percekre, mert elsírtam magam..ugyanez volt ma reggel.. és hirtelen érzetem hogy hoppá, kimentem a mosdóba és nevetve, ugrálva jöttem vissza. mindenki bolondnak nézett, de nagyon boldog vagyok!:)
2014. jan. 28. 16:00
 42/48 anonim ***** válasza:

Hát ennek igazán örülök. :)

Szép estét!

2014. jan. 28. 16:36
 43/48 anonim ***** válasza:
Örülök én is veled :) csodás dolog gyereket szülni-nevelni, (írtam, hogy rengeteg előnye van), de azért jobb várni..... gondolom :) vigyázz magadra, és tényleg inkább szólj, ha gond van :)
2014. jan. 28. 21:57
 44/48 anonim ***** válasza:

Nem, utolsó. Mindent a maga idejében. Valóban csodálatos dolog gyereket nevelni húszon- vagy harmincon túl, de egyáltalán nem csodálatos 17 évesen. Felesleges ide ilyet írogatni, egyrészt mert a kérdező sem szeretett volna babát, másrészt ne biztassunk ilyenre más ide tévedő, és ezt olvasó tizenévest.

Előnye nincs, hátránya viszont rengeteg. Ha ragaszkodsz hozzá, felsorolom.

Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden tizenéves ész nélkül rohanjon abortuszra, hanem azt, hogy lehetőleg ne essenek teherbe még néhány évig.

És még azt, hogy minden jó, ha a vége jó, a kérdező SZERENCSÉRE nem terhes. Ennek örüljünk, mindenféle mellébeszélés nélkül.

Első

2014. jan. 29. 15:38
 45/48 anonim ***** válasza:

Tudom és igazad van. Kizárólag azért írtam, hogy előnye is van (nyilván NEM ebben a korban - gyerekgyogyasz rezidenskent találkoztam 15 évessel, aki meddőségi kivizsgálást akart...no comment), mert az öngyilkosságnál van jobb megoldás. De csak ha látod a másik oldalát (sok öngyilkosjelöltet is láttam :(). Még az abortusznál is...

De ez most már nem ide tartozik. És teljesen egyértelműen örülök, hogy most ez így alakult!

Sajnálom, hogy félreérthetően fogalmaztam ;)

2014. jan. 29. 21:43
 46/48 anonim ***** válasza:
Így, hogy kifejtetted pontosabban, így már teljesen rendben van, ezzel egyetértek.
2014. jan. 30. 10:13
 47/48 anonim ***** válasza:

Ennek örülök :) nem mintha nem lenne majdnem mindegy, bárki (ismeretlen) hogyan ítél meg - de "olvasásra szimpatikusan gondolkodó" valakitől jobban szeretem, ha nem ért félre :):):)

Lényeg, hogy jó "vége" lett a történetnek.

2014. jan. 30. 12:57
 48/48 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem elsősorban az én véleményem számít (főleg nem rólad, 3 sor alapján, ismeretlenül), hanem az, hogy akik okulni akarnak abból, amit itt látnak, azoknak mit hagyunk. Ezért gondoltam úgy, hogy nem mindegy. :)
2014. jan. 30. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!