Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még baj? Szörnyen félek.

Lehet még baj? Szörnyen félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves lány vagyok. kérlek titeket, de hordjatok el ez miatt.

Barátommal szeretkeztünk a ciklusom 3-4. napján, de bennem maradt az óvszer. végig használtunk óvszert, végül a végén kivette, mielőtt elélvez és a hasára élvezett.szóval 1 pillanatig sem volt bennem gumi nélkül, és a hasára élvezett. Az utolsó mensim December 30.-án volt, egészen Január 4.-ig. A baleset jan. 7-én történt.Általában a ciklusom 12-14. napján van peteérésem, ekkora folyásom szokott lenni. így is volt. Szombaton vagy vasárnap kell megjönnie, hétfő óta fáj a mellem, kedden felpuffadtam és tegnap óta "puffadok ki" ( büfizek,szellentek stbstb ) de tegnap óta fáj a hasam.

Szörnyen félek, azóta csak sírok minden nap, félek hogy baj lesz. kérlek titeket ,nyugtassatok meg.

2014. jan. 23. 16:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok.

Igen, az előváladéktól teherbe lehet esni. Sajnos, ha lejön az óvszer, bármennyire is van benne valami, akár ki is folyhatott. Elméletben a terhességhez elég 1 db hímivarsejt (a petesejt mellett), gyakorlatban elég nagy pech kell hozzá, de ezt már múlt héten is írtam.

Ha 30-án jött meg, az hétfő volt. Ha 28 naponként jön meg, akkor az pontosan 4 hét, vagyis a 4. hétfőn kell megjönnie, azaz ma. (Nem értem, neked hogy jött ki a 26.)

Ha nem pontosan 28 napos a ciklusod (ezt te tudod, mi nem tudjuk!), akkor valószínűleg a mai nap sem pontos.

Lehet, hogy rosszul számolsz, a ciklusod 3-4. napját is rosszul gondoltad. Hogy szoktad kiszámolni, mikor jön meg?

Egy hó eleji megfázásnak már nem nagyon van hatása a hormonokra. A "felfázás" miből állt? Kaptál antibiotikumot és meggyógyultál?

2014. jan. 27. 10:41
 22/48 A kérdező kommentje:

Szia :)

en siman vegigszamolom,hogy akkor hetfo 1nap kedd 2,szerda3... Es igy a 28. Napig,azaz 25-26.-a:)

felek nagyon. :/ meg mindig puffadok ki :/ nem merek tesztet csinalni sem,felek az eredmenytol.

Antibiotikumot nem kaptam/szedtem:/

2014. jan. 27. 10:50
 23/48 A kérdező kommentje:
De kb.. 100 %-bol hany szazalek az eselye?:(
2014. jan. 27. 11:00
 24/48 anonim ***** válasza:

Matematikailag 50%. Vagy igen, vagy nem. A valóságban kevesebb. Nem lehet tudni, talán 10-20, de nem is érdekes, mert ha 1%-ot mondok, és pont az az egy jön be, ugyanakkora szívás...

Figyu, sehogyse jön ez ki. Leírom neked, 4x7=28

A ciklusod első napja: 30

30 31 1 2 3 4 5

6 7 8 9 10 11 12

13 14 15 16 17 18 19

20 21 22 23 24 25 26

Így van meg a 28 napos ciklus.

Az új ciklus első napja: jan. 27.

Sehogy nem jöhet ki a 25-26, feltéve, hogy tényleg szabályosak a ciklusad.

Szóval egyelőre nyugodj meg, még nem késik. Estig simán megjöhet.

2014. jan. 27. 11:39
 25/48 anonim ***** válasza:
Nem kérdeztük még, de milyen óvszert használtatok? Mert ha spermicides, akkor ha le is csúszott, akkor is valószínűtlen, hogy teherbe estél.
2014. jan. 27. 12:08
 26/48 A kérdező kommentje:

Igazad van "első" !:)

Nem spermicideset:( lifestyles skyn volt:/

2014. jan. 27. 14:23
 27/48 A kérdező kommentje:

basszus.

elkezdtem gondolkozni..hogy mi az,a mitől talán tudna késni..vagy akármi.

ebben a hónapban kötelező lett szednem RIVOTRIL-t. méghozzá 2 mg-set, pszichiátriai okok miatt. befolyásolhatja?

2014. jan. 27. 14:56
 28/48 anonim ***** válasza:

Megnéztem a betegtájékoztatót a neten, elvileg nem befolyásolhatja, nem írnak ilyesmit. Viszont ha netán mégis pozitív lesz a teszt (amit nem hiszek), és – fiatal korod ellenére – meg akarod tartani a babát, azonnal abba kell hagyni a szedését és kikérni orvos véleményét.

Első

2014. jan. 27. 17:01
 29/48 A kérdező kommentje:

úristen. Visszaolvastam mindent, első, kívánom hogy minden csodálatos legyen az életedben,csodás ember vagy. nem tudom, gondolom nő vagy, bárcsak az anyukám az lennél. ebben a pár napban, csak te voltál, aki tartotta bennem az életet, hogy remélhetőleg nem lesz baj. KÖSZÖNÖK MINDENT !

Nem hittem volna, hogy van még olyan ember, aki képes ennyit segíteni egy idegennek.

Már csak szerdáig reménykedem,ha terhes vagyok, akkor viszont az öngyilkosságot válaszottam. Skizofréniám van másfél éve, kezdett minden tökéletes lenni, erre becsúszik ez.Mindegy, az apukám és anyukám legalább nem nézne úgy rám, mint valami szakadt ri--bancra. köszönök mindent !

2014. jan. 27. 17:22
 30/48 anonim ***** válasza:

jaj Istenem, nehogy megöld magad ha terhes vagy!! nem gondolod ha tényleg terhes vagy akkor az Isten ajándéka hogy kilábalj a gondokból és meggyógyulj???!!!!

Gondolkozz már.... A kisbaba ha tényleg jön, akkor az téged választott anyukájának. Szüleid segíteni fognak!!!

2014. jan. 27. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!