Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még baj? Szörnyen félek.

Lehet még baj? Szörnyen félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves lány vagyok. kérlek titeket, de hordjatok el ez miatt.

Barátommal szeretkeztünk a ciklusom 3-4. napján, de bennem maradt az óvszer. végig használtunk óvszert, végül a végén kivette, mielőtt elélvez és a hasára élvezett.szóval 1 pillanatig sem volt bennem gumi nélkül, és a hasára élvezett. Az utolsó mensim December 30.-án volt, egészen Január 4.-ig. A baleset jan. 7-én történt.Általában a ciklusom 12-14. napján van peteérésem, ekkora folyásom szokott lenni. így is volt. Szombaton vagy vasárnap kell megjönnie, hétfő óta fáj a mellem, kedden felpuffadtam és tegnap óta "puffadok ki" ( büfizek,szellentek stbstb ) de tegnap óta fáj a hasam.

Szörnyen félek, azóta csak sírok minden nap, félek hogy baj lesz. kérlek titeket ,nyugtassatok meg.

2014. jan. 23. 16:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim válasza:
tesztet csináltál már?
2014. jan. 23. 19:45
 12/48 A kérdező kommentje:
nem:/ elmult a hasfajasom. a mellem is mar alig faj. ez elotte szokott lenni 1 nappal kb. haladok:) drukkoljatok:)
2014. jan. 23. 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:

Szia. Drukkolok, hogy megjöjjön, írd majd meg kérlek, hogy mi lett.

üdv: egy korodbeli kismama.

2014. jan. 23. 20:26
 14/48 anonim ***** válasza:

Még nem érdemes tesztet csinálni, mert hamis eredményt adhat. 27-én kellene mejönnie, ha 30-án volt meg és 28 napos a ciklusod. Legkorábban akkor, vagy inkább 1-2 napos késés esetén. Akkor már elég pontos eredményt lehet kapni.

Első

2014. jan. 24. 09:31
 15/48 A kérdező kommentje:

szerdan tesztelek ha addig nem jon meg.:)

honap elejen fel voltam fazva es meg mandulagyulladasom is volt+ az idegesseg.:/ de mar nagyon megjon erzesem van:)

2014. jan. 24. 10:47
 16/48 A kérdező kommentje:
meg mindig nemjott meg.:/
2014. jan. 27. 06:31
 17/48 anonim ***** válasza:
Mikor kellene pontosan megjönnie? Ha késik, az az idegeskedés, a mandulagyulladás, a rá kapott gyógyszer és persze terhesség miatt is simán lehet. Azért még ne keseredj el.
2014. jan. 27. 06:49
 18/48 A kérdező kommentje:

mennyi az eselye ? :/ olvastam masoknal..senkinel sem volt baj,mindenkinek megjottt..

tenyleg nem a gumiba es nemis belem elvezett:/ mas baj nem volt..:/

2014. jan. 27. 06:59
 19/48 A kérdező kommentje:
Jaj, es ha dec . 30 jott meg. Akkor elvileg 26.-an,de valamelyik valaszolo szerint 27.-en kell,azaz ma :/ de mar egy par napja nagyon megjon erzesem van. Semmi hanyingerem nincs stbstb. Annyi,hogy jobb oldalt kemeny a hasam es allandoan motyorog:/
2014. jan. 27. 07:04
 20/48 A kérdező kommentje:

Kerdesem lenne.

Ha nem a gumiba ment stbstb..akkor mitol eshetnek teherbe?

Az elovaladektol,ami az ovszerben volt? mert az benne volt a gumiban. Akkor...hogy?:O

2014. jan. 27. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!