Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensmentisbe hogy működik a...

Mensmentisbe hogy működik a távkonzultáció?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a vérvétel eredményével küldik meg az orvos értékelését.
2014. jan. 22. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja és fizetni kell érte.

Simán e-mail-ben is kérdeztem, remélem utólag nem számlázzák ki...

2014. jan. 22. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

elsőként kell menni személyes konzultációra, utána lehet a távkonzultációt választani

e-mailen megküldöd a leleteidet, megírják, hogy milyen számlaszámra fizesd be a távkonzultáció díját és ha beérkezett a pénz hozzájuk, akkor küldik a dokitól a választ e-mailen.

2014. jan. 22. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre gondoltam, amit az első írt, hogy addig tudom, hogy vérvétel után ír egy emailt az orvos (aminek az árát a vérvétellel együtt kifizetem), de ha én arra az emailre írok még pár kérdést, akkor azt külön kiszámlázzák? Vagy az még benne van az árban?

Valakinek volt már ilyen?

2014. jan. 22. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez változó. Doki függő is.
2014. jan. 22. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam már vissza kérdést nem egyszer (Breyer dr.nő), kaptam is plusz egy választ, néha még aznap, néha másnap reggel, nem volt semmi gond az árral, benne volt. Egyszer megkérdeztem a pultnál is, azt mondták, hogy egy-két kérdés ismét simán belefér, csak nem hosszú levelezés hetekig :) de konkrét mennyiséget nem mondtak.
2014. jan. 22. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is Breyer dr.nőhöz járok. :)
2014. jan. 22. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Tűű dokinál is vissza lehet kérdezni, nem számláztak újra emiatt, de azt hozzá kell tennem, hogy kiértékelte a leletemet és még aznap visszakérdeztem, ha mondjuk 2 hét múlva tettem volna, akkor gondolom fizetnem kellett volna ismét.
2014. jan. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!