Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6-ra nem várom. Tesztelhetek...

5-6-ra nem várom. Tesztelhetek ma este 25-sel? Annyira várom már! Amúgy PCOS vagyok.

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne légy magad alatt mert még akármi lehet!!!Én is 6-ra számoltam a nem vártat és nem akarok még tesztelni mert ki tudja!!!Bár annyi csalódás után nekem már igazán reményem sincs az oldalt is csak azért olvasgatom,hogy kis lelket merítsek mások öröméből és ha kell vigasztaljak másokat akiknek átérzem a helyzetét!!!Szóval fel a fejjel mert még van egy nap!!!Egyszer nekünk is el jön az időnk és már nem is fogunk emlékezni a görcsös várakozásokra,csalódásokra,hiábavaló reménykedésekre mert ezek az érzések akkor már nem fognak számítani csak a mindenünket átjáró BOLDOGSÁG!!!Mi is fogjuk érezni hidd el!!!Kitartás!!!
2009. dec. 4. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el! Én is így jártam és most várom hogy elmúljon és pé legyen és 3 hét múlva újra izgulhatok a párommal :)

Gyere át a belinkelt kérdéshez és maradjunk együtt hogy következőnek is e

biztaathassuk egymást és örülhessünk együtt azzal akinek már sikerült! :)

2009. dec. 4. 10:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a bíztató válaszokat!:)

Jó ezt hallani,átmegyek amoda,de azt hogy kell??Nem értek ezekhez annyira sajnos...Nagyon remnykedem,h mégis pozi lesz pár nap múlva!A remény hal meg utoljára!

2009. dec. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!